2017. december 13., szerda

Trapézlemez szeged

Kerítés, tető, garázs, csarnok vagy tároló építéséhez a leggazdaságosabb megoldás . Cserepeslemez, trapézlemez, hőszigetelés, hőszigetelő rendszerek, nemesvakolat, festék, ragasztó, hőszigetelő . Magyar trapézlemez méretre gyártva és készletről, közvetlenül a gyártótól. Régi 5-ös út szegedi bevezetőjén az Auschan, Metro, Praktiker áruházak szom. Vásároljon közvetlenül a gyártótól: trapézlemez , szendvicspanel, cserepeslemez, tekercslemez, táblalemez, konténer, Z és C szelemen, acélszerkezet, íves .

Cégünk szegedi telephelyén . A trapézlemez bevált tetőfedő, homlokzatburkoló, de kerítésként is megállja a helyét! Költségtakarékos megoldás és gyorsan kivitelezhető. Element Ttrapézlemez. Trapézlemez típusa, Nettó ár (Ft), Bruttó ár (Ft).


Famintás lemezek kiválóan alkalmas: -Kerítésnek,Oldalfalnak -Álmennyezetnek - Épületek külső és belső burkolására -Épületek bádogos kiegészítőihez . Magyarország, kínál-kiadó: 1hirdetés - trapézlemez.

Magyar Alumínium Tröszt régi gyáregységeiben gyártott trapézlemezek. Békéscsaba, Kétegyházi u. Bravo trapézlemez cink mm. Szeged , Kálvária sgt. Elérhető trapézlemez árak, első osztályú minőség, nagy . Azonnal fogható trapézlemezek raktárról, II.


Lindab cserepeslemez, korcolt lemez és trapézlemez ár. A Lindab teljes lemezkínálata bővebb, mint amit az oldalunkon megjelenítünk, ha nem találja a keresett . Ne hagyja, hogy átverjék! Szendvicspanel, cserepeslemez és trapézlemez gyártása, szerelésének. Teljes szélesség az elem teljes szélessége és a fedő szélesség pedig a két lemez . A famintás trapézlemezek kiválóan alkalmazhatók kerítésnek és egyéb térelválasztáshoz. Tovább a részletes cégadatokhoz.


Polikarbonát profillemezek. Mindszent - lemez, trapézlemez , panel, acélszerkezet, csarnok,. Hétfő - Péntek 7:- 15:00.

MOL Ipartelep Pf: 22. Tevékenységi köreink: trapézlemez , cserepes lemez, táblalemez, hullámlemez,. Az acél garantálja a jég .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.