2017. december 13., szerda

Schneider kismegszakító c10

Alul tüskés és villás sínnel is beköthető. Zárlati megszakítóképesség: 4. Feszültség fajtája, AC. Névleges feszültség, 2V.


Kioldási karakterisztika, C. Korábbi gyártó: Telemecanique, Merlin Gerin,. Ez azt jelenti, hogy C-es kismegszakító gyors kioldója 50A és 100A közötti . Online boltok, akciók. ACTIiK60N kismegszakító , 1P, B, 10A.


Kismegszakító CLS6- C. P, 10A, C karakterisztika, 6kA, elektrikstore. Eaton CLSlomha kioldású kismegszakító , melynek feladata, hogy túláram- és zárlat-védelemmel lássa el az elektromos hálózatot, és a hálózatra kapcsolt . EATON kismegszakító pólus C karakterisztika A. X-Pole Home az otthona megfelelő védelméért. Az 1-napos szállítási határidőt kizárólag a központi raktárunkban lévő mennyiségekre tudjuk.


Schneider kismegszakító 1P 16A C Resi- gepesz. A kismegszakító 5kA SH201L- C10. Egypólusú kismegszakítóról pár perces videó, melyben elsődleges feladatáról. C60N kismegszakítók kettős bekötésű csatlakozással.


B, C, D jelleggörbe). Kompatibilis a már meglévő áram-védőkioldókkal. Alkalmazások: Külön álló lakóhelyek, többegységes . A kisfeszültségű villamos berendezések, hálózatok túláramvédelmi .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.