2017. december 20., szerda

Litex napernyő

A szélességtől függően vagy db. A tokozott terasznapellenző karkinyúlása maximum m lehet. Napernyők és pavilon: Hővédő lekötik vihar méter. Anyag: fém, poliészter. A csomag tartalma: - db függő napernyő.


Palladio Double napernyő. Egyszerű a napernyő szétnyitása és lecsukása. A karok hossza - méter között változhat. Hatalmas méteres árnyékot adó napernyő , mely felállítható kertben, teraszon, erkélyen. Termék jellemzői: UV védelemAz árnyék dőlésszöge állítható Ideális . XL konzolos napernyő m homokfehér kedvező áron az eMAG-nál!


Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Kiváló minőségű méter átmérőjű napernyő. Az egyik lehető legsokoldalúbban használható árnyékoló, melyet tetszés . Kültéri napernyők és árnyékolók a vidaXL-nél ▻ Ingyenes szállítás ▻ Saját márkás. Váz: Stabil, állítható . Az árak bruttó árak, a ÁFÁ-t tartalmazzák. Pavilon 3xm Kerti bútorok, székek, asztalok szürke.


Stílusos napernyőket , árnyékolókat és napvitorlákat kínálunk megfizethető áron. A kerti árnyékolók, mint a napernyők vagy a pavilonok, megvédenek az UV sugárzástól, a széltől és a. Függő napernyő antracit 300cm. Az ernyő szélessége 2- méter , magassága méter. VID UV biztos konzolos napernyő - m homokfehér. A termék két méretben elérhető, méteres , négyszög alakú változatban és méteres kör alakú változatban.


Egyedi gyártású, - méter átmérőjű, masszív napernyők - kereskedelmi és lakossági. A GARDEN napernyőink kialakításának. Méretek: Nyolcszögletű méteres , méteres , méteres. Téglalap alakú 2xméteres , 3xméteres. A napernyő szerkezete nagyon erős.


Konzol: homlokzati, kívánságra univerzál-mennyezeti, szarufa. A kedves vásárlók jó hiszemben tolongtak értük, haza cipelték az olykor méteres szerkezetet, és felszerelték a teraszra, hiszen az ára kiváló volt. Ez a napellenző vászon, amely egy már meglévő keretre illeszthető, kiváló választás a káros UV-sugarak ellen, ugyanakkor kellemes és hűvös árnyékot biztosít . Az elektromosan és manuálisan működtethető változatok elérhetik a méteres szélességet, és némelyik méterre is kitekerhető, a beépített .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.