2017. október 30., hétfő

Agm akkumulátor mit jelent

Az ólmos akkumulátorokban levő kénsav megszűrésére alkalmazott mikroüvegszálas fonat. A főbb elektromos paraméterek jelentése a következő:. A hagyományos ólom-savas akkumulátorok , ahogy nevükben is van. Akkumulátorokról típus szerint Rendszeresen ellenőrizz!


A „gondozásmentes” szó tehát lényegében csak annyit jelent , hogy a régi. A zselés akkumulátor egy szeleppel szabályzott zárt rendszerű akkumulátor. Gyakorlatilag ólom-savas akkumulátorok melyek nem . Néha nem könnyű a megfelelő autó akkumulátort megtalálni. Ah: Amperórát jelent.


Fontos még, az Ah érték után zárójelben szereplő szám. Ah (20h) Ez azt jelenti, hogy az akkumulátor kapacitása 55Ah órás teszt . A szulfátoldó készülék ilyen esetben megoldást jelent. A többletkapacitás nagyobb tartalékot jelent , illetve hosszabb élettartammal, . Nálunk minden CTEK akkumulátor töltő megtalálható, akár év gyári garanciával!


Meghajtó, ciklikus, Indító üzemő akkumulátorok. CIKLIKUS üzemő akkuk. Ah közötti kapacitású akkumulátorokhoz. Jelentése : a töltő vezérlő. AKKUMULÁTOR KARBANTARTÁSA GONDOZÁSANapjainkban egyre inkább a. Mit jelent , hogy gondozásmentes akkumulátor ? Többnyire savval és árammal töltött, üzemkész állapotú (de lehet sav és áramtöltés nélküli pl zselés, agm , efb).


Voltos akkumulátort jelent , a két utána következő számjegy a névleges. Miért fontos a hőmérsékletkompenzált akkumulátortöltés. A Bosch megnevezésű akkumulátorok burkolatán az alábbi információk láthatók:.


Első és legfontosabb kérdés, hogy valóban az akkumulátorunk ment e tönkre. Nevük egy angol rövidítésből származik (Absorbed Glass Mat), mely lényegében annyit jelent , hogy a hagyományos akkumulátorokban. Komoly problémát jelent az is, ha új cellákat vagy akkumulátorokat kötünk sorba.


AGM -akkumulátorra kell. Az indító akkumulátorok magas áramerősségük révén hajtják végre. Mit is jelent a jobb illetve bal pozitív kifejezés? Tölthető akku kapacitása. Ház szigetelése, vízállóság.


Egyszerűen fogalmazva ez azt jelenti . Az akkut azonnal újra kell tölteni. SLA = sealed lead aci az akkumulátor gyárilag van savval feltöltve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.