2017. október 10., kedd

Orchidea szaporítása sarjról video

Az orchidea átültetése és szaporítása során, mindig éles és steril. Your browser does not currently recognize any of the video formats . A kést vagy ollót például nyílt lángba. Videó az orchidea gondozásáról : . Ha sikerül jól eltalálni egy Lepkeorchidea különböző igényeit, úgy mint fény, hőmérséklet, páratartalom, víz és tápanyagok, illetve légmozgás, bizony . Egy idő után felmerült bennem a gondolat, hogy szaporítani kellene. Eleinte úgy gondoltam.


Orchidea szaporítása házi körülmények között. See 9photos and videos on their profile. Az átültetéshez szorosan kapcsolódik az orchidea szaporítása. A nagyobb, kifejlett orchideákat szaporíthatod tőosztással, ha a növény sarjakat nevelt, akkor a . Hogyan lehet szaporítani az orchideát, ha nem hoz kis keikit önmagától? Ha tetszett a videó , iratkozzatok.


Click here to visit our frequently. Hogyan kell leválasztani és átültetni a Dendrobium nobile orchidea keikijeit. Tudd meg te is, hogyan szaporíthatod az orchideát tőosztással illetve hogyan szaporíthatod sarjról az orchideát, nem olyan nehéz, mint . Mikor bizonyul valaki gondos nevelőszülőnek? Akkor, ha a kényes kis . Dzisiaj krok po kroku opiszę jak przesadzić storczyka.


Dodatkowo przygotowałam dla Was zdjęcia do każdej czynności. Pewnie niektórym nasuwa się pytanie . Ezt a szaporítási módszert alkalmazhatjuk akkor is, ha a. Zeller, Spárga, Zöldbab, Cukkini, Zöldségek, Virágok. A cserepes orchidea átültetése igazán nem nagy ördöngösség, kis …. This instruction video is meant for commercial importers of orchids or orchid . VIDEO Tutorial: Make a round cement planter with a balloon. A step by step tutorial on how to make these cool planters using a balloon as a mould and cement . Kaktuszok gondozása, szaporítása : a szúrós szépségek néhány fagyálló fajtától eltekintve csak szobában vészelik át a hideg időszakot.


Vízigénye alacsony, bármilyen talajon megél. Félárnyékos helyre tegyük, hogy a levelei ne égjenek meg a napon. A növényápolási és növényvédelmi tanácsok, a növényszaporítási módszerek mellett.


Ne felejts el feliratkozni a videó csatornámra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.