2017. október 30., hétfő

Lengőteke pontozás

Ma már kevés helyen lehet vele találkozni, . Ez az alapvető lengőteke technika. Magától értetődőnek tűnhet csak ráirányítani a golyó elölről, de nem hátulról kell döntenie a golyónak, . A Kerettel kezdünk azt kell egy stabil alapra helyezni. A lényeg, hogy ne inogjanak . Mik a lengőteke szabályai? Találjatok ki egy pontozási rendszert az eldőlő bábukra: mindig a középső, a király a. Játék után vidd be az udvarról a lengőteke -készletet. Talp : A talp a lendítési irányhoz képest átlóba fordul, tehát valamelyik sarka áll felénk.


Golyó : A golyó a lendülés felüli oldal sarkához igazodik. A teke golyókkal és bábukkal űzött sport, illetve játék. A játék lényege, hogy a tekebábukat a tekegolyók bizonyos mennyiségű gurításával el kell dönteni a . A 2m hosszú, többsávos (sávonként m széles) pálya első ,5 . Feladatok leírása, pontozása : 1. CÉLBADOBÁS : Kapufáról. LENGŐTEKE : ahány bábu felborul. Célbadobás ( darts illetve petanque segítségével), Lengőteke , Darts, Francia sakk,.


Játékszabály: a lendítő játékos olyan távolságra álljon, hogy még kényelmesen el tudja lendíteni a golyót, célszerű ezt a helyet kijelölni. Az internet hozzáférés pontozásánál az alábbi pontozási rendszert kell alkalmazni. A képzettség pontozása az alábbiak szerint történik.


Ennek keretében elsőként a gyerekek Lengőteke -versenyére és a nagy . A pörköltfőző csapatok alkotásait idén is szakértői zsűri pontozza maj ezt . Versenyszituációkon keresztül a szabályok – pontozási hierarchia és szemlélet. Itt nem kell pontozni. A pontszámot az összes szobát figyelembe véve kell.


Minden további játékeszközök után. Gyermekbarát szolgáltatások. Egy pontozó írja a csapatok pontszámát, a végén eredményt hirdetünk. Kényelemre a wifi miatt adtam ilyen pontozást.


További versenyszámok lehetnek: Rönkhajítás, Lengőteke , Pusztasí, Kötélhúzó párbaj, Tű a . Pontozás a klasszikus módon, az elért köregységek alapján.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.