2017. október 23., hétfő

Horganyzott felület alapozó

Alapozó és zománcfesték egyben, könnyű- és színesfémek bevonására. Közvetlenül a horgany, illetve horganyzott felületre WASH-PRIMER-ezés nélkül cinkkromátos alapozófesték nem hordható fel. Ugyancsak ügyelni kell arra, . Gyorsan száradó, komponensű high solid korróziógátló alapozó. Kül- és beltéren, fém ill. A hosszan tartó festés alapja a felület előkészítése és az alapozás.


A legjobb megoldás az akril horganyzott alapozók használata. Ez mind védő alapozó , mind zománc. Egy ilyen bevonat ára magasabb, de a festett felület.


A további festéshez nem szükséges alapozó vagy közbenső réteg, lefújható pl. Supralux Tiszakorr - Korróziógátló alapozófesték. HORGANYZOTT , és ALUMÍNIUM festés. Komponensű bevonatrendszer. Előnye, hogy gyorsan . Beltérben, kisebb korróziós terhelésnél alapozás nélkül is használható.


Fényes alumínium- vagy horganyzott felületek esetén a felületet finom . Egyrétegű alapozással is kiváló. Univerzális alapozó műanyag és fémfelületre , könnyű-ötvözetre és horganyzott lemezre. Nehezen kezelhető felületre is kiválóan tapadó . Alkalmazás: A COROR Rapid Zománc egy korróziógátló alapozó és fedőfesték. A védeni kívánt felület lehet: acél, kovácsoltvas, alumínium, horganyzott acél, . Festendő felületek készülhetnek kovácsoltvas, acél, alumínium, horganyzott , réz idomokból. Felhordható előzőleg már festett, zománcozott felületekre és . Fém felület festését megelőzően korroziógátló alapozó használata szükséges.


Alumínium, horganyzott felületen vagy korróziós felületen alapozást igényel. Kérdések hasonló témákban: festés, kültéri, horganyzott , alapozo ,. Kiváló kétkomponensű sárga alapozó , elsősorban alumínium, galvanizált, rozsdamentes. Keverje el az alapozót a . Alkid rendszerek alapozófestéke időjárási viszontagságoknak kitett acél felületekre. Horganyzott felületre való alkalmazásnál használjon horganyzott felületek alapozására javasolt alapozót. Használat előtt a festék felületéről el kell távolítani az . Fémfelületek könnyű-és színesfémek (alumínium, sárga-és vörösréz, horgany, ón, ónozott és horganyzott felületek ) acélfelületek alapozófestésére szolgál.


Horganyzott felület alapozó

Gumi festék alkalmazása tetőkre ( horganyzott lemez, pala, cserép), fém-, ásványi - és fafelületekre. Milyen felületre vihető fel és hol alkalmazható a gumi festék:. TM vagy Farbex Super Base 1:alapozó koncentrátummal TM alapozzuk le.


Minden más alapozó esetén forduljon a Promat munkatársaihoz. A festék tapadása a horganyzott felületre mindig kiváló, ha a felület legalább egy évig ki volt .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.