2017. október 23., hétfő

Élelmiszeripari festék fémre

Trinát mesteralapozót. Kiválóan terülő, tartós védelmet biztosító oldószeres fémfesték. Rozsdagátló, alapozó és fedőfesték egy termékben! Alkyton fémfesték fényes, fedő és korroziógátló alapozó egyben.


Gyorsan száradó fémfesték mely alapozó és fedőfesték egyben. Sokoldalúan alkalmazható fémfesték , mely beltéri és kültéri fém felületek festésére alkalmas. Rozsda elleni védelem, alapozó és fedőfesték egyben. Közvetlenül a fémfelületre, a rozsdára felhordható korróziógátló alapozó és egyben fedőfesték , amely tartós védelmet biztosít.


Alkalmazási terület: kül- vagy beltéri vas, acél, réz és alumínium . Az ALKYTON festék korróziógátló, alkid-uretán alapú fedő - és alapozó bevonat egyben , mely tökéletes, hosszantartó védelmet biztosít bármely felület védelmet . Vízbázisú zománc, fedőfesték. Közvetlenül a rozsdára is kenhető, gyorsan száradó fémfesték mely alapozó és fedőfesték egyben. Kül- vagy beltéri vas-, acél-, réz- és . Magasfényű alapozó és fedőfesték egyben.


Akár közvetlenül a rozsdára. Rendkívül gyors vele a. Fémfesték alapozó és fedôfesték is egyben. Acél, réz, alumínium bevonására keresel alapozó és fedőfestéket egyben ? Kül- és beltéren is használni szeretnéd?


Egyaránt alkalmas közvetlenül a rozsdára alapozás nélkül, valamint. A kialakult helyzet miatt az árak tájékoztató jellegűek, a termék valódi árát visszaigazoljuk. Horganyzott felületre való alkalmazásnál használjon horganyzott felületek alapozására javasolt alapozót. Használat előtt a festék felületéről el kell távolítani az . Tartós védelmet biztosít, jó fedoképességű , magasfényű és.


Termék típusa, alapozó és fedőzománc egyben. CELLOXIN NITROZOMÁNC. Hígítót csak festékszórós festés esetén használjuk a . Heavy Tools ajándékot nyer! NyitólapKemi-Ker Kft.


Alapzó és zománc egyben TRINÁT DECOR FÉMFESTÉK. Termékek, melyek nagyban segíthetik munkáját. Selyemfényű zománcfesték zománc festék Zománcfesték . TŰZVÉDELEM tűzvédelmi festék tűzvédőzés építészeti tűzvédelem. Cellkolor Direkt fémfesték.


Hammerite fényes fémfesték alapozó és fedő festék egyben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.