2019. február 20., szerda

Digitális füstgáz termosztát

Méréstartománya 300°C, egy relével hűtés vagy fűtés funkcióban, hőálló szilikon NTC szenzorral. Hőálló szilikon szenzorjának köszönhetően füstgáz. A készülék dupla MCU-t tartalmaz ami rendkívül gyors hőmérséklet érzékelést tesz lehetővé.


Ezzel kiszorítja az analóg. Feltöltötte: HeatControll Webáruház- Herman Norbert e. Digitális füstgáz termosztát. Szállítási idő: munkanap.


C°-ig mérő termosztát fokos kapcsolással és tized fok kijelzéssel, hőálló szilikon szenzorral. Műszaki adatok Egyszerű termosztát. A füstcső külső oldalára szerelendő. Tartalmazza a beszerelési kellékeket. Termosztátok , vezérlők és egyéb kazán kiegészítő termékek széles palettája.


Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - digitális termosztát. BERETTA ALPHA 7D heti programozású termosztát digitális kijelzővel. Dobozolt merülőhüvelyes és kontakt termosztátok , folyadék, levegő és füstgáz hőmérsékletének szabályozására. A kazánokhoz lehet kérni digitális vezérlést is, de ezzel most nem.


Ha ugyanis a füstgáz termosztát jól fel van tekerve, akkor a füst . A Tszobatermosztát vezeték nélküli . Vezérlő, Termosztát , Kazán Kiegészítő . Computherm Qdigitális programozható szobatermosztát. Crono vezeték nélküli, heti programozású, digitális szobatermosztát. Füstgáz termosztát -3fokos digitális.


Viessmann Vitotrol 1UTDB digitalis programozhato szobatermosztatEzen a cikkszamon rendelt Vitotrol 1UTDB termosztat a meglevo egyseg potlasara . Remeha iSense programozható digitális szobatermosztát. A kondenzációs kazánok alkalmazásával a füstgáz rejtett hőjéből is energiát nyerünk vissza. Nem programozható, de digitális kijelzője az egyszerű, mechanikus termosztátoknál pontosabb hőmérséklet-mérést és hőfokbeállítást tesz lehetővé.


COMPUTHERM QRF vezeték nélküli digitális termosztát. A kijelzőn digitális formában jelennek meg az adatok. A FÜSTGÁZ A CSŐRENDSZEREN KERESZTÜL TÁVOZIK VENTILLÁTOROS RÁSEGÍTÉSSEL,.


NTC-vel vezérelt, a lakás hőmérsékletét szoba termosztát szabályozza °C- on belül. Ki szertném váltani a vegyes tüzelésemnél a csőtermosztátot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.