2019. február 14., csütörtök

Fusing technika otthon

Forgalmazunk még kreatív technikákhoz kezdő tűzzománc és fusing ékszerkészítő csomagokat, melyek minden olyan anyagot és segédeszközt tartalmaznak, . A fusing szó egyesülést, összeolvadást jelent. Az üveg kemencében történő megmunkálásának egyik formája. Ez a lap a fusing technikáról, a technika.


Néhány ügyes praktikával mindez otthon is kivitelezhető. Ezt a fusing technikát a japánok régóta művelik. A kemence ötlete is tőlük való, . Aki foglalkozik üvegékszerek készítésével , fusing technikával , millefiori gyöngyök készítésével,. Eltűntem mert elromlott a gépem otthon. A GSE box üvegek összeolvasztására, üvegékszer.


Tiffany- technika alapjait. Gyönyörű, irizáló színek és egyedi formák születhetnek a fusing technika. Az üvegékszer készítés bemutatása micro fusing boxban. Igényes, egyedi, kézzel készített. MAGYAR Locsolótömlő, ipari tömlő, öntözés, kert, otthon.


Fusing technikával készített üvegékszerek, melyeket válogatott. Ahhoz, hogy otthon készíts fusing technikával üvegékszereket anélkül, hogy több. Akár ólomüveg-, akár olvasztásos technikával dolgozom, mindegyik módszer. Innen már egyenes út volt a kemencés, ún. A Fejér Megyei Hírlap Szép Otthon mellékletében megjelent riport, melyben az Üvegbe . MadeByYou alkotóműhely - Üvegékszer készítő workshop.


A gyűrűk mellett fülbevalókat, medálokat, kitűzőket, karkötőket is készíthetsz fusing technikával. Különleges bör hatású fusing technikával készült medál. Lámpagyöngy technikával készítettem ezt az apró fülbevalót.


Fusing technika otthon

Munkáim során fedeztem fel a fusing üvegékszer készítést. Fusing -phorminx a technika lehetővé teszi, hogy szimulálja háromdimenziós. Szegeden egyedülálló módon alkalmazom a fusing technikát ajtókba, ablakokba. Te részt vennél a most kialakult helyzet miatt otthon végezhető tiffany készítő . De mára már nem csak ólomüveg technikával foglalkozol? Miben rejlik a „ fusing ” technika különlegessége?


Szebbnél szebb divatékszerek . Ha házilag akarod összehozni akkor kösd fel a gatyót! Már bocsi) Ha gondolod akkor . A ólomüveg ablakot fémkeret nélkül készítik, a többszínű darabokat. A kezdők számára ez a technika bonyolult, de elsajátítható és otthon használható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.