2019. február 6., szerda

Pöttinger eke alkatrészek

Pöttinger eke alkatrészek

Kattintson, és holnapra házhoz küldjük! Pöttinger eke alkatrészek - 1. Készlet megtekintése. Elfogyott (beszerzés alatt). Ekehegy jobb 10mm régi kivitel Överum U, UC és V ekéhez. Eke kopó alkatrészek.


Pöttinger eke alkatrészek

Részletek a honlapunkon illetve telefonon. Sok esetben, mint korábban is, az eke a legmegfelelőbb gép. Alkatrészek és tartozékok. Gépkereskedő: Agroland Kft.


PÖTTINGER ALKATRÉSZ AKCIÓ! A gerendelyhez mindkét oldalon rögzített ekefejek nagy terhelésnek vannak kitéve. Szerezze be a szükséges ekenádat nálunk, vagy akár pótalkatrészként . Az „első ekevas“ fogásszélességének beállításával az eke. Cégünknek több mint 3beszállító áll rendelkezésére, hogy Önnek a lehető legjobb áron tudjuk beszerezni a kért alkatrészeket.


Kormánylemez-csíkok 3. Orros szántóvas jobboldali. Csoport: Talajművelő gép alkatrészek. Kategória: Váltvaforgató eke alkatrészek. Az alkatrész webáruház kiemelkedő választékkal várja a eke alkatrészek kategória termékeiből. Az eke és talajlazító alkatrészek talajművelő programunk fajsúlyos szereplői.


A vetéstechnikai és aprómagvető gépekhez való alkatrészek egészítik ki talajművelő. Az eke lazítja a talajt, és megnöveli annak pórustartalmát. Az első eketest fogásszélessége és a vonópont egymástól külön, gyorsan és pontosan beál- . Barázdák száma: Típus: váltvaforgató eke.


Mezőgazdasági gépalkatrészek, haszongépjármű alkatrészek és rakodógép alkatrészek. Az eke funkciója és feladata az évezredek során nem igazán. Gyorsan kopó alkatrész az ekevas, és az ára is jelentős lehet, ezért célszerű erősített orros – vagy cserélhető orrbetétes – ekevasakat használni.


MTZ-Belarus márkakereskedés, teljes alkatrész választék. Grégoire Besson ekékhez - ekenádak , elfordítható Ekená bal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.