2019. február 12., kedd

T8 trapézlemez

A lambériához nagyon hasonló a kialakítása. Alapesetben csak a lemez egyik oldala színes, de 2 . Tfamintás trapézlemez. Trapézlemezek, cserepeslemezek és kiegészítők gyártása és forgalmazása.


Ttrapézlemez nagy színválasztékban, fényes illetve matt kivitelben is elérhető. T- T- T- TTrapÉzlemez , SzinuszhuLLÁMÚ illetve HÓDFARKÚ Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS.

KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Az általunk készített trapézlemez kerítések, nem a klasszikus értelembe vett trapézlemez kerítések, . Famintás lemezek kiválóan alkalmas: -Kerítésnek,Oldalfalnak -Álmennyezetnek - Épületek külső és belső burkolására -Épületek bádogos kiegészítőihez . Főként homlokzatok, kerítések vagy. Az egyik legesztétikusabb kerítés elemet kínálom ingatlanja körbekerítéséhez.


Cserepeslemez, trapézlemez, hőszigetelés, hőszigetelő rendszerek, nemesvakolat, festék, ragasztó, hőszigetelő rendszer, országos, . Kiegészítők (csavarok, szegélyek). Jöjjön el és nézze meg mire van szüksége!

Közvetlenül a gyártótól. Keresgéljen weboldalunkon . A Tprofillemez mindkét oldalán horganyzott és poliészter védőbevonattal ellátott acéllemezből készül. A borda szélessége felül és alul egyaránt mm. Válasszon homlokzatához megfelelő színt.


Steel Profile és Design Kft. Dunakeszi, Óceán-árok utca 11. A trapézlemez alapanyaga lehet festett acél, horganyzott acél vagy alumínium.


Járatos, raktáron tartott színeink: fehér, vörös - cserép szín, szürke, . Horganyzott trapézlemezek : Profil: T T, T1 T1 TH2 T3 TH3 T4 TH, T5 T5 T6 T135. TFényes (Poliészter) trapézlemez. T38-as bordával m-es hosszúságban.


Polmetál trapézlemezek - Polmetál Pruszynski Kft. ProIDEA termékinformációs. Jász-Nagykun-Szolnok , Jászberény. A hirdető további hirdetései. Szép és Társa Kft weboldala - trapézlemez , cserepeslemez, szendvicspanel és szelemen forgalmazása.


T-as trapézlemez kerítéselem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.