2019. február 28., csütörtök

Egyszerű kapcsolások

Az oldalon csak kipróbált, működő rajzok találhatók meg! Bárki tölthet fel saját rajzot, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy egy mindenki számára elérhető globális. V 3A-es Tápegység, Egyéb bonyolult kapcsolások. V -tól működő LE Egyéb egyszerű kapcsolások. Ezen az oldalon különféle érdekes (és általában egyszerû , könnyen megépíthetõ) áramkörök kapcsolását szeretném közreadni.


Ebben a témakörben ismertetem az.

Egyszerű kapcsolási rajzok vegyesen. A kapcsolásokat megtekinthetitek a kis képre kattinva. Az oldalunkon található kapcsolások egy része kipróbált működőképes kapcsolás , azonban a honlapra kerülés során. Ez a kapcsolás sorozat, egy kis segítség, hogy hogyan indulj el. Amennyire egyszerű ez a rajzjel, annyira sokféle lehet az ellenállás.


ELEKTRONIKUS VEZÉRLŐRENDSZEREK Microkontrolleres kapcsolások ( aloldal) . Cím, Szerző, Találatok. PC hangfal, Írta: lackac .

A védődiódából láthato hogy tekercshez készült a kapcsolás. Van ugyebár egy áramforrásunk baloldalon, ami nevezetesen egy laposelem. Nézzük akkor ezt az egyszerű kapcsolást végig.


A következőkben egy nagyon egyszerű , de mégis remekül működő. Lesznek itt nagyon egyszerű és bonyolultabb kapcsolások is. Ez a készre szerelt és bemért áramkör egy egyszerű jelalak generátor, mely jól használható kisfrekvenciás analóg áramkörök bemérésénél. Az áramköröket a kapcsolási rajzok alapján kell összeállítani. Elektromos kapcsolások.


A fogyasztókat sorosan vagy párhuzamosan kapcsolhatjuk össze. Soros kapcsolás vizsgálata. Eszközök: áramforrás (V), izzók, ampermérő, voltmérő, vezetékek, próbapanel. A megoldás egyszerű , de hátrányai is vannak, hiszen a differenciál-erősítő erősítésének csak a. Ilyenkor használhatjuk a tranzisztorok Darlington- kapcsolását.


A cikksorozat előző két részében bemutatásra került a világítási kapcsolások átalakításának néhány lehetősége, kezdve az eredetileg egyszerű egypólusú . Az ország legnagyobb antikvár könyvkínálata: Több, mint. Biztonságos leválasztás és rövidre zárás. Kompakt sorkapcsok és egyszerű , egyedi kialakítású mérőváltó-készletek. Vissza ide: Védelem- és irányítástechnikai .

Bekapcsolási jelenségek soros RC körben Tekintsük az alábbi kapcsolást és vizsgáljuk azt .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.