2019. február 21., csütörtök

Disznoperzselo

A perzselők és égőfejek különböző területeken hasznosíthatók. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Perzselő hossza: cm. Kapcsolódó termékek . Termék Jellemzői: mm átmérőjű fúvóka az égő fúvókája hossza kb.


A disznóperzselő - gázperzselő anyag összetétele vas, fa markolat. Az árváltozás jogát fenntartjuk! Webáruházunkban az egyes fotók csak illusztrációk!


Disznóvágási kellékek Disznóperzselő. A gumiszalag vs disznóperzselő. Unsubscribe from József Eötvös? A fúvóka : Hosszúság: 10 . Rothenberger Romaxi gázperzselő perzselő disznóperzselő gázégő piezz. FATŰZELÉSES DISZNÓPERZSELŐ.


Gázperzselő disznóperzselő perzselő propán bután gázra 25-G . Dupla fejes gázperzselő, disznóperzselő eladó. PB-gázzal működő eszköz, a disznóperzselő. Retro disznóperzselő több méter hosszú csővel.


Használt disznóperzselő , gázzsámoly. Ft használt gázzsámoly. Régi disznóperzselő egyik darabja - apro.


A MOL Magyarország hazánk gazdaságának meghatározó szereplője, 5benzinkút üzemeltetése mellett tevékenysége az ellátási lánc összes elemére . Elado derab motor disznoperzselo gepre valok. A fekete egy kicsit nagyobb motor mint a feher es lasubb de megteszi amit kel egyenaramu. There are no stories available. Ez egy ősrégi disznóperzselő szrerkezet.


Izzó szénnel működött. A kurblit tekerve a hátsó részben lévő lapátok forgása tolta előre a levegőt az izzó szenen . Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez. pédia szerkesztői között, kedves Disznoperzselo ! If your Hungarian is poor, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.