2019. augusztus 16., péntek

Minimal befőttes üveg

Minimal befőttes üveg

A kis szakköröseimmel építettünk hóembert , mert úgy látszik ezen a télen csak így lehet. Hogyan készítsünk egy aranyos hóember -t egy üvegből. Könnyű ünnepi ravaszkodási projekteket keresett, amelyeket percek alatt megtehetsz?


Egy ilyen mókás hóember garantáltan megalapozza az ünnepi hangulatot. A medál üveg olvasztással kemencében készült. Karácsonyi díszek perc alatt. Ha szeretnél hozzá nyakláncot is vásárolni, akkor keress minket.


Walton úgy döntött, újragondolja a „ hóember fogalmát. Teste üvegből , feje hungarocell golyóból, kalapja festett tojástartóból . Hóember lámpás, befőttes üvegből ! Saved from otthonkeszitsd. Mason Jar Crafts You Must Make For The Holidays Befőttes Üvegből Készült Gyertyák,.


Minimal befőttes üveg

Ezt az aranyos hóembert adventi iskolai vásárra is elkészíthetjük vagy a gyerekek adhatják a család többi tagjának! Kedves, színesen világító üveg hóember figura sállal és sapkával. Színváltós,led- es, elemes ünnepi dekoráció.


Bekapcsolás után automatikusan váltogatja a . DIY Bastelideen Mehr Befőttes Üvegből Készült Gyertyák, Újrahasznosítás. Mentette: Simon Anita. A fotón feltüntetett színek árnyalatban eltérhetnek a valóságtól. Fogj egy üres üveget , húzz rá egy félbevágott zoknit és tömd ki vattával a testét. Köss középre egy szalagot, majd varrj a testre . Oct Add a snowy texture and a cute snowman face to a mason jar.


Add cute red and white earmuffs and you can make a super easy and festive holiday . A koppanás ahogy az üveg az asztalhoz ért meg sokáig visszhangzott a fejében. Emlékszem, Jane belenyomta a tokot a hóember fejébe és azt mondta. VEGPOHARAS ILLATGYERTYA HÓEMBER és még termék közül. Ezt a hóembert boldogan vásárold meg, becsempészi az tél hangulatát a. Antikolt bronz színű vidám hóember függő dísz NIKKELMENTES - Csinálj Ékszert ! Lapos hátú áttetsző ovális üveglencse edzett üvegből 13xmm.


A hóember alapja egy fémváz, erre rögzítették a palackokat. Végre itt a borospohár, amivel szégyentelenül lehet az üvegből inni! SG14) és egy fekete hordozódobozt.


Minimal befőttes üveg

A Bongo átlátszó üvegből készült, hóember alakű. Anyag: üveg Szín: átlátszó. Ezt szerette volna elérni a tulaj a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.