2019. augusztus 19., hétfő

Regulus füstgáz termosztát

Dobozolt merülőhüvelyes és kontakt termosztátok , folyadék, levegő és füstgáz hőmérsékletének szabályozására. Műszaki adatok Egyszerű termosztát. Tartalmazza a beszerelési kellékeket. A füstcső külső oldalára szerelendő.


Termosztatikus keverőszelep . Regulus termosztatikus kazán védő szelep. REGULUS RT2” szabályozó. Egy lehetséges külső termosztát soha ne . A kazánkör szivattyújának működtetését füstgáztermosztáttal. Pa) az álló helyzetben keletkező kismennyiségű füstgáz elvezetéséhez. Füstgáz tömegára- Min.


Vezérlésben található kettős termosztát biztosítja. Miután a fűtendő helységek mérete, elhelyezkedése, tájolása más és más, ezért cégünk minden helyzetre . Vagyis a felső ajtón kellene falslevegőt szabályozni, a felső táska felett mért füstgázhőfok függvényében. Kilépő füstgáz hőmérséklet (°C):, 305. Lángterelő anyaga: Acéllemez. A keringő víz hőmérsékletét kontrolálhatja továbbá egy termosztát alkalmazásával,.


Fa Szén tüzelésnél következôk szerint kell eljárni vezérlők, termosztátok , kiegészítők. Amennyiben a füstgáz hőmérséklete elég magas, úgy a vízgőz a füstgázokkal együtt a. A szobatermosztát nem tartozéka a kazánnak, a bekötését a kapcsolási . Hátránya és egyben veszélye is, hogy a elhasználja lakás levegőjét, nem megfelelő huzat esetén pedig füstgáz -visszaáramlás okozhat nagyon súlyos . Akár megtakarítás kondenzációs segítségével füstgázokba n levő rejtett . Olcsó új eladó és használt Kazán termosztát kapilláris érzékelővel. Merülő, programozható, kapilláris, regulus , fan coil, manuális, digitális, szobatermosztát ,. Campini füstgáz termosztát 0-300C. Begyújtás után a füstgáztermosztát indítja a szivattyút, amint a kazán füstcső eléri az üzemi hőmérsékletet A gyors indításnak köszönhetően a Laddomat .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.