2019. augusztus 26., hétfő

Mosógép gumi cseréje

Védd a takarítás során saját és családod egészségét és mindeközben. Tűzhelytisztításra készíts szódabikarbóna vagy mosószóda és víz . Alkalmazható mosáshoz, áztatáshoz, vízlágyításhoz, mosogatáshoz, takarításhoz és felületek tisztítás. Mosószóda -Naturganik- 1. Ft-os kedvező áron a Király.

A mosószóda környezetbarát általános tisztítószer. Felhasználható mosáshoz, áztatáshoz, vízlágyításhoz, mosogatáshoz, takarításhoz és felületek tisztításához. Semmiképp sem szabad elfogyasztani a mosószódát. Bár a szódabikarbónát legtöbben takarításra veszitek, mégis szeretnénk . Zsíroldó, vízlágyító hatású foszfátmentes mosószer, így az élővizek élővilágát nem terheli.


Olcsó és környezetbarát volta miatt egyre többen fedezik fel ismét ezt a régi-új tisztítószert, amelyet nem csupán mosáshoz, de takarításhoz is . A vegyszermentes takarításról szóló cikksorozatom első részében már megismerkedhettél az ecet és szódabikarbóna felhasználási . Szódabikarbóna, ecet, mosószóda , ezt sulykolom mindenkibe!

Tucatnyi módon felhasználhatod a takarításhoz , edények tisztításához, . Takarítás mosószódával. Az előtisztításon kívül a mosószóda a mosógépen is használható. Erőteljes zsíroldó hatása miatt jól kiegészíti a mosódiót, de magában . Nagyanyáink nem figyelték a mosópor akciókat a Spárban. Mostak, súroltak: soha fehérebb ágyneműt, csillogóbb . Erősen lúgos, zsíroldó és fehérítőszer.


Fehér ruhák mosásához, előáztatáshoz, sőt felmosó vízbe is ajánlott. A saláták ízesítése mellett, hasznát vehetjük a takarítás során is: szagtalanít, fehérít és. A házipraktikák bajnokai: a mosószóda és a mosódió.


A citrom sokoldalúan felhasználható főzés mellett a takarításban is. Ebben a bejegyzésben ötletet gyűjtöttem össze, ahol citromot is bevethetsz a kosz ellen: 1. Megoldás: vízzel hígítottam (most van egy flakon koncentrátumom), és újra kezdtem a takarítást. Nos, irány a boszorkánykonyha! Az univerzális mosószóda és társai, azaz hozzávalók a környezettudatos takarításhoz és mosáshoz.


Elszikesedett talajból állították elő, használták takarításhoz , mosáshoz, és kozmetikai szerként. Nincs semmi extra teendőd ezen.

Mosogatás: liter forró vízhez evőkanál mosószóda szükséges. Wc-tisztításhoz, felmosáshoz, kád- illetve mosdótakarításhoz használjunk mosószódát. Ez a környezetbarát szer nem kerül sokba, így érdemes . A legegyszerűbb környezetbarát vízlágyító és tisztító folyékony kivitelben. Használhatod mosószerként .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.