2019. december 19., csütörtök

Néptánc szoknya anyag

Ha nem valódi kékfestő anyag is megfelel az Ön céljára, nálunk többféle kékfestő jellegű anyagból válogathat. Ha táncol, a Textilcenternél található táncosruha méteráru anyag segítségére lehet, hogy a nézők csak Önt és újra csak Önt akarják látni! Minőségi anyagaink között találd meg a számodra legszebbet.


Egyszínű és mintás polárok. Néptánchoz, és utcai viseletnek egyaránt. Farmer Ing, jersey felsőruházat anyagok. Kosztüm és ruha anyagok. Kabátanyagok , műszőrmék.


Polárok és szabadidő anyagok. Liza azzal állított haza, hogy neki néptáncra térdig érő szoknya kell, ami. Kékfestő jellegű minta. Felhasználás: ágynemű, dekorfüggöny, néptáncos ruha, foltvarrás, stb. Jelenlegi anyaglehetőségekről belső üzenetben tudok képet küldeni.


Fekete pántlikás kasmír szoknya. Kassai selyem anyagok és szoknyák különböző színekben. Táncház szoknya ráncolt állítható derékkal 1RON. Körszoknyát rendkívül egyszerű varrni, a kezdőknek mindenképp ajánlom az első.


Az igazi pörgős szoknya , ami olyan, mint a néptáncosoké , az téglalapból készül. Ahhoz, hogy jól pörögjön sok anyagot kell beletenni. Alapból kétféle gloknis szoknya szabható félkörből, vagy egész körből, majd ezt lehet tovább kombinálni. Perry Trachtenmode népi motívumos szoknya XL kiváló anyag újszerű. Az anyag gyarapodása mellett az öltözethez tartozó ruhadarabok száma is szaporodni kezdett, különösen a női viseletben.


Egyre több és bővebb szoknya , több . Kalocsai népviselet (ingváll, mellény, alsószoknya , pliszé szoknya , kötény). Színállás, díszítés: a piros anyag két sor fehér csipkével díszített. Bocskai posztó hosszú szoknya fekete.


CSENGE SZOKNYA SZERVETŐ- VÁSÁRHELYI MOTÍVUMMAL. Akiknek ajánljuk: kezdőknek és újrakezdőknek, mert ez az anyag talán a. Olcsó eladó új és használt néptánc szoknya. Ez a terrakottás-narancsos anyag az egyik legnagyobb kedvencem, és úgy tűnik.


A négy szél anyagot összevarrják, két oldalát beszegik. Kaláris asszonykórus és az általános iskola néptáncegyüttesének tagjai viselik szerepléskor. Anyag összetétele 1 pamut.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.