2019. december 31., kedd

Sír lefedése

Gránit, Mészkő, Műkő. Szimpla sírkövek, Kb. A sírkő keretet képez, a középen nyitott . Az alábbi felsorolásban láthatóak a sírkő áraink.


A felújítás végeztével a sír köré osztályzott finomszemcsés murvát szórunk. Műkő kripta síremlék felújítása. Dupla nyizott műkő sírkő gránit fedése. SÍRKÖVEK, SÍREMLÉKEK. Minőségi síremlékeink hosszú évekig megőrzik szerettei emlékét.


Nagy gonddal összeállított elemek ellenállnak. Mit gondol,a tiszta síremlék a méltó megemlékezés része? A műkőből készült síremlékek. Fehér, szürke, vörös, sárga stb. Régi síremlékek felújítása, fedése , bontása.


Vízhatlan beton fülke lerakása. Gépi betűvésés, a helyszínen is. Sírtisztítás nagy nyomású ipari mosóberendezéssel . A kavicságyas lefedés.


Az AKSD Sírkő által nyújtott szolgáltatások alapelve: „Minőség és megbízhatóság . A murva alkalmazása síroknál és emlékműveknél. Rengeteg esetben láthatjuk kegyeleti helyeknél, síroknál és emlékműveknél, hogy egyszerű betonfelületek . Betontermékek szegélykövek sír ,járda,út köré,mellé,aprókő , murva több színben, zsákos anyag. Sírkő galéria, exkluzív sírkövek, szimpla - és dupla sírkövek, urnás sírok széles. Kelemen Erika Üdvözlöm!


Kézi faragású gránit síremlék. Olcsó árak, új és használt. Megdőlt Sírok megemelése alábetonozással. Magasnyomású vizes tisztítás. Sima felületek átcsiszolása.


Sérült darabok pótlása. Betűk vésése, festése. A sírokat folyamatosan karbantartani nem egyszerű, cserébe időigényes. Néhány jó ötlettel viszont a síremlék is csodás . Bár a gránit sírok alapjait, a betonáthidaló gerendákat a nem mozgatott, úgynevezett szűz földre helyezzük, (körülbelül három hónappal a temetés után) mégis . Sírkő és síremlék árak Kedves Látogató, a lenti felsorolásban ismertetjük a különböző méretű és különböző anyagból . Célszerű síremlék vásárlása előtt az adott temető előírásairól tájékozódni:.


A síremklék utólagos lefedésére mindig van lehetőség, de nem biztos, hogy . Holott a síremlék már a legutóbbi haláleset előtt állt,csak most került. A sír lefedése történt mostanában,és szintén a hagyatéki hitelező fizette. Lenkey sír befedése és október 6-i ünnepség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.