2019. december 25., szerda

Teke játék

A teke golyókkal és bábukkal űzött sport, illetve játék. A játék lényege, hogy a tekebábukat a tekegolyók bizonyos mennyiségű gurításával el kell dönteni a . A sportág magyarországi. Nincs játékok széles választékban.


Játssz teke játékok -at és sok más sport játékok-at a weboldalunkon.

Az utolsó két hozzáadott játék ebben a kategóriában a következő: Snowbowl és Bowling . A 2m hosszú, többsávos (sávonként m széles) pálya első métere a játéktér, . Bowling Játékok : Irány a bowling pálya, tarolj minden körben, döntsd le az állva maradt 7-bábukat az ingyenes, online bowling játékok egyikében! A teke egy nagyszerű játék arra, hogy megmutathasd a célzási képességeidet. Jó választás a parkba vagy a kertbe egyaránt!


A Teke szabadtéri játék szett . A hagyományos teke játék virtuális verziója.

Ha szeretnél értesítést amikor új játékot teszünk fel akkor itt feliratkozhatsz: A jatekcsarnok. Műanyag db-os teke készlet, a JátékNet. Gyors és akár ingyenes szállítással, napos cserejoggal! Játssz ingyen online Bowling játékok -at a JatekokXL honlapon. Mindenki számára a legmenőbb Bowling játékok -at kínáljuk.


Ingyenes teke játékok. Szuper kis 3d-s bowling játék. Online sakk, a gép vagy pedig egy másik játékos ellen. Egyebjatek fa teke - Játék - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Egérkés fa teke játék gyerekeknek.


Egy mókás kis tekekészlet . Készségfejlesztő játékok és eszközök. Recommended Category. Strand és homokozó játékok. Heri , dies hesterna. Ludus conorum , metula - Tekergős.

Tortuosus , flexuosus , ambaTeg - nap előtt. Pridie , nudius tertius. Kiváló minőségű, Rolly Toys kültéri teke készlet.


A készlet különböző színű bábút és két golyót tartalmaz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.