2019. december 23., hétfő

Ytong nyomószilárdság

Ytong tervezési alapadatok. Szabványos nyomószilárdság (fb):. Mérettartósság (zsugorodás):. YTONG vékonyágyazatú falazóhabarcs.


Ennek nyomószilárdsági középértéke 7 . Koordinációs méretek: 5x 1x. Optimális nyomószilárdság. Falazóblokk: olcsóbb, erősebb, de szívás a munka vele.


A világ első márkázott építőanyaga ötvözte a fa kiváló hőszigetelő-képességét és a könnyű megmunkálhatóságát, a magas nyomószilárdsággal , a tartóssággal, . A pórusos anyagszerkezet és a nyomószilárdság első hallásra . A kétféle nyomószilárdság és a számos . Az építőelemek a kiváló hőszigetelő tulajdonságon túl optimális nyomószilárdsággal. A PÓRUSBETON (gázbeton) TÖRTÉNETE MAGYARORSZÁGON Borsod Gázbetongyár, Kazincbarcika erőművi pernye hasznosítás Mátra G. Nyomószilárdság , teherbírás. Falazóelemeinket többféle nyomószilárdsági. Fontos még figyelembe venni a falazóelem nyomószilárdságát is.


Szereléstechnika Kft. Alkalmazása esetén -kal növelhető a falazati nyomószilárdság. Rugalmassági együttható . P2-jelölésű termékekkel. Mind a mészhomoktégla, mind a pórusbeton nagy nyomószilárdsággal bír, így a. Falazóhabarcsoknál fontos tulajdonság a nyomószilárdság.


A zsákon ezt a következőképpen találjuk meg: Hf 1 Hf 30. Magát a falazóhabarcsot jelöli a Hf. Pásztor és Jakab Kft. Veresegyház és környéke.


Nagy nyomószilárdságának köszönhetően a hagyományosnál vékonyabb fal is elegendő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.