2019. december 18., szerda

Szivattyú tömszelence méretek

Szivattyú tömszelence. A zsinóros tömszelencék szivattyúk tengelyének tömítésére szolgálnak. A tömítőzsinórok sodrott kör, illetve diagonálisan font, négyzet . Régi és új típusú szivattyúkhoz ! A gép típusa vagy az alkatrész méretei szükségesek. Tömszelence tömítőzsinórok. Szelepek szivattyúk tömszelence tömítése.


Alkatrészvásárláshoz a legtöbb esetben szükség van a szivattyú pontos típusára. Mérettartomány : átmérő: 4x- . Az általunk forgalmazott Pedrollo szivattyúkhoz a legtöbb esetben készletről . Tengelytömítés, OEM tömítés, csúszógyűrűs tömítés, tömszelence , mechanikus tömítés, forgócsatlakozó, Johnson fej, forgódugattyús- szivattyú , térfogat. Felhasználás: centrifugál és dugattyús szivattyúk , armatúrák, keverőművek dagasztóművek,.


Egyedi megrendelés esetén a legnagyobb rendelhető méret az 50×mm. Több száz szivattyú és szivattyú kiegészítő raktárról! Szakértő ügyfélszolgálatunk örömmel segít Önnek a legmegfelelőbb szivattyú vagy kiegészítő . A következő alkatrészek méretei változtak: elsődekni, pajzs, . Eredeti gyári Pedrollo szivattyú alkatrészek raktárról. Kiszállítással, vagy Hungária körúti boltunkban személyesen is vásárolhat.


A szivattyú villamos motorja Grundfos MG vagy MMG típusú. Zsinóros tömszelence hűtés nélkül, belső zárófolyadékkal. A méretet ezért a rezgéscsillapító.


Az öblített tömszelence másodlagos tömítése egy hosszú élettartamú ajakos tömítés. TÖMÍTÉS- TÖMSZELENCEGUMI ¤10x3. Leo PS-D áramláskapcsoló. Maximális terhelhetőség.


Ipari energiaelosztási és világítástechnikai megoldásoktól a lakossági . Egyfokozatú, csigaházas örvényszivattyúk vegyi. A kisebb modelleknél az F méret akár még tovább csökkenthető. Azonos geometriai méretek esetén tömszelence -fokozatonként azonos.


A segéd- olajszivattyú aszinkronmotor által hajtott szivattyú , melynek feladata a turbina . Dugattyúgyűrű TOMOS MP(több méret ). Tartályba merülő szivattyúk csatlakozó méretei.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.