2019. december 13., péntek

Tornaszőnyeg 10 cm

BUKFENC SZŐNYEG HUZAT 100X60XCM PTP. PVC borítású tornaszőnyeg. A szőnyeg mérete: 200x100xcm. A tornaszőnyeg mérete: 140x100xcm. Leérkező tornaszőnyeg több méretben is kapható.


Csak huzat szivacs nélkül tornaszőnyeghez ! Méret: 200×100× cm. Kék, vagy piros színben. A termék rendelhető csúszásmentes PVC . Tornaszőnyeg vásárlás a legjobb áron: S-Sport, Trendy Sport, Berger, Aktivsport,. Otthoni és intézményi felhasználásra is tökételes.


Csúszásgátló felület, nem túl lágy, de jól tompító speciális töltet. Nagy és professzionális matracot keres gyakorlatokhoz vagy játékhoz? Akkor ez a felfújható gimnasztikai matrac lesz az okos megoldás.


Példátlan erejének és . Sorrend: Népszerűség szerint, Név szerint (A-Z), Név szerint ( Z-A) . Tekintse meg fitnesz szőnyeg kínálatunkat a Decathlon webáruházában! Megakadályozzák a kéz . A hagyományos tornatermi szőnyegek vagy 10cm vastagságúak, létezik belőlük összehajtható vagy standard kivitel. Megrendelem Megtekint. Az ár darabra vonatkozik!


Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről. Anyaga: PTP, ponyvás. PTP borítású tornaszőnyeg. Ajánlott korosztály: - 14. Ez a termék jelenleg nincs raktáron!


Az otthoni, illetve intézményi fejlesztő foglalkozások elengedhetetlen eszköze. Szállítási idő: 3-hét. Paraméterek: - anyag: polivinil . Ugródomb csúszásgátlós PVC, fülekkel, 300x200xcm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.