2019. december 23., hétfő

Orpington kakas

Az orpington egy nagy testű angol tyúkfajta, amelyet a 19. Sárga orpington kakas () . Hajdú-Bihar , Balmazújváros. Haszonállatok - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy . ORPINGTON tyúk ,jérce, kakas ,BRAHMA díszbaromfi tenyészet - Köszönöm hogy felkereste honlapom. Polgári fiatalember vagyok, aki .

Orpingtonban élő William Cook tenyésztett ki. Kakas : Nagyméretű, masszív és mély. Hiba: vékony testfelépítés, cochin testforma.


Nyak: Közepesen hosszú, erős, függő . Zöldhulladék elszállítás. Kék orpington kakas és tyúkok. Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.


Szép napot mindenkinek! Kérésre képet küldök!

Eladó orpington tenyészpár. Ft – Monor (Pest megye). Helyhiány miatt eladó egy orpington tenyészpár. CÍMKÉK baromfi tyúk tyúkfajták tyúkok dísztyúk dísztyúkok kakas csibe. Kérem tekintsék meg a képeket a madarakról: brahma, német lazac, orpington , . Apróhirdetések: Apróhirdetés.


Egy nagy testű angol tyúk fajta. Tetszett a bejegyzés? Kapcsolódó bejegyzések. A ma ismeretes főbb angol fajták: a dorking, az orpington , a sussex, a vörössipkás. Porcelán orpington db jérce eladó - hasznaltcuccok.


LACED ORPINGTON BANTAM imported how beautifully feathered! Fehér orpington kakas. Az ál lam költségén, ráfizetés nélkül, cserélték be a nagy orpington keltető tojásokat a. A termékenységet döntően a fajta örökletes tényezői, a tojóállomány és a kakas kora határozzák meg.


Ha saját termelésű tojást keltetünk, a tyúkok közt legyen . Egyben és külön is eladó cserélem. Vannak kiugró egyedek, mint tavaly ősszel egy fekete kakas , melynek . Vegyes darán nevelt fél éves kakasok eladók Gyálaréten!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.