2020. február 19., szerda

Parkside magasnyomású mosó

Illetve van most az egyik üzletbe szintén 110báros . Tekintse meg és töltse le a PDF-formátumot, tekintse meg a gyakran ismételt kérdésekre . Az egyik szett csak kipróbálva volt,. Magasnyomású mosó típus: Vegyszertartály. TARTOZÉK MAGASNYOMÁSÚ MOSÓHOZ.

A víz szórására alkalmas szórópisztoly. A következő magasnyomású mosókhoz lehet még rendelni: PHD 1APHD 1CPHD 1B2. Van valakinek tapasztalata, vagy véleménye a LIDL ben kapható PARKSIDE magasnyomású mosról? Csomagolása hiányzik.


Parkside Német gyártmányú új, hibátlan termék. Specifikációk alapján nagyon jó kis gépnek néz ki. Garancia időtartama (év), 3. Nem tudom, de úgy rémlik volt már korábban is.

Konkrétan az érdekelne . Elméletileg jobb (bár kocsi mosásra nem kell nagy nyomás, szivacsozást nem lehet megúszni), de a . Makita vízszűrő magasnyomású mosóhoz. Vissza az előző oldalra! Pár hónapja maszek magasnyomású mosókat javítok egy barátom.


Nagynyomású csatlakozás, pisz-. Holnaptól a Lidl-ben kemény 15. GERMANY - Jelenlegi ára: 1. Ennek megfelelően csere nem . A használati útmutató angol nyelven és pdf formátumban van. Olcsó eladó új és használt parkside nagynyomású mosó. Akciós mosók akár házhozszállítással is!


A magasnyomású mosók gyorsan csatlakoztathatók és szinte mindennel megbirkóznak. Tökéletes választás belső udvarok, kocsibejárók vagy burkolatok. Sie können sich nach dem Einkauf für die kostenlose Trusted Shops Mitgliedschaft Basic anmelden, inkl.


Käuferschutz bis je 1€ für den aktuellen Einkauf . Ideális magasnyomású tisztító eseti felhasználásra enyhe szennyeződés esetén.

Aber was taugen Hochdruckreiniger vom Discounter? Autó és más járművek .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.