2020. február 27., csütörtök

Toktoldó ár

A termékek ára a -os ÁFA -t tartalmazza! Fehér 73mm-es Salamander Brügmann toktoldók. Mérete: 30mm széles, 220cm magas. Ahol a minőség és a kedvező árak találkoznak.


Ajka ajtó ablak csere , toktoldó , műanyag nyílászáró, műanyag ablak, redőny, műanyag. ALUPLAST és WINTECH nyílászárókhoz.

A toktoldók a műanyag ablakok esetében roppant . Hőszigetelő értéke egyezik az ablak . Hatalmas raktárkészletből vásárolhat műanyag ablakokat, műanyag bejárati ajtókat, beltéri ajtókat és redőnyöket. Nálunk minden azonnal történik. Megnevezés, Mértékegység, NETTÓ ár.


Amikor ablakot szeretnénk vásárolni, nem elegendő az ár felől érdeklődni! Fontos, hogy legyen elképzelésünk. A kiegészítők: párkány, takaróléc, toktoldó Párkány: Egy műanyag nyílászárónak rengeteg kiegészítő eleme van.

TOKTOLDÓK ( 70mm-es Profilhoz ) ! Az ablakhoz külön tételként 3-5-cm-es toktoldó vásárolható,mellyel a tok szélessége illetve magassága növelhető. A feltűntetett ár a toktoldó árát nem . Hajdú-Bihar megyében kedvező áron. Magasító, toktoldó elem szegély nélkül, cm. Ajánlott fogyasztói árak Ft-ban vékony = áfa.


A VELUX toktoldóval a beépítés gyorsan és szaksze-. Toktoldó , Takaróléc, Minőség és Szakértelem! Nézet: VELUX LGI toktoldó elem 55x78cm CK02.


Külsőtokos redőny ár Külsőtokos redőny akció Külsőtokos redőny. AJTÓ ABLAK - Tisza Ajtó - ajtók, ablakok. Cégünk minden nyílászáróra - kedvezményt biztosít, mely a rendelési összesítés végén kerül levonásra.


FIX ERKÉLYFALAK, KIEGÉSZÍTŐK. Vállalható ár ez egy családi ház nyílászáró cseréjéhez? Gumitömítés üvegezögumi fekete.


Beltéri ajtók, ablakcsere Budapest, Műanyag nyílászáró, Cpl ajtók . Az árak bruttó árak , tartalmazzák az ÁFA-t. A kedvezményes ár már db-os nyílászáró rendelésnél is érvényes, amely nem foglalja magában a szállítási költséget is!

GYÁRI toktoldók : Iglo (mm):.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.