2020. február 14., péntek

Silka hanggátló falazóelem hml 300 nf+gt

Magas testsűrűsége igazi hanggátló téglát varázsol a SILKA elemekből. Méret(H×M×SZ): 333×199× 3mm. A tradicionális mészhomok- tégla napjainkban ismét közkedvelt építőanyag. Xella Magyaroszág Kft.


Proidea termékinformációs katalógusban. Kiváló hangszigetelő és hanggátló tégla lakáselválasztó és belső teherhordó falak építéséhez. Silka építési rendszer elemei.


FELHASZNÁLÁS: hanggátlás. HM és HML teherhordó és akusztikus falazóelemek. HANGGÁTLÓ TÉGLA árlista.


A mészhomoktégla társasházaknál elsősorban az akusztikai tulajdonsága miatt tölt. Léghanggátlási szám (Rw). Termékválaszték, falazóelem típusok SILKA teherhordó, térhatároló falazó. Leírás: Lakó-, közösségi- és ipari épületek teherhordó és vázkitöltő falaként illetve akusztikai falazatként . Nekem tetszene a mészhomok tégla mert úgy érzem vannak előnyei, csak.


Viszont a hanggátlása nagyon jó a nagy tömege révén, lakások közti . Győr-Moson-Sopron megyei ingatlanok, szolgáltatások, munkák. Függőleges teherhordó pillérek: A m-es . Azoknak ajánljuk, akiknek fontos az elhelyezkedés és a prémium minőség! Az előadások a következő témára: SILKA mészhomok falazóelem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.