2020. február 6., csütörtök

Szalka brikett

Keményfa brikett kg kartondobozban. Hengeres fa brikett 1 keményfából ( tölgyből vagy kőrisből) kötőanyag nélkül. A sűrűsége a hagyományos tűzifának . Egyedi igényei vannak? Ha nem találta meg a megfelelő faárut a weboldalunkon, akkor kérje . Fűtsön olcsóbban és környezetét kímélve!


BIO fabrikett versenyképes áron. Az álltalunk forgalmazott fabrikett jó minőségű keményfából készül, amelyet nagy. Keresés ezen a webhelyen. Jelenleg nincs készleten! Mert tudja mi a jó:) . Bio fabrikett forgalmazása.


Extra minőségű keményfa brikett értékesítése. Országos kiszállítással! Pilisvörösvári telephelyünkön kizárólag keményfa brikettek árusításával foglalkozunk. A pestiek kitalálták, hogy ők majd papírbrikettel fognak fűteni.


D Erről a videó végében esik szó. Feltöltötte: Fílgúdék Brikett vagy tűzifa? Akkor még nem tudtuk, nem-e.


Ezzel szemben a fa brikett alapanyagai - a fafeldolgozó ipar melléktermékként keletkező keményfa darabkák, forgácsok, fűrészpor, stb. Csomagolási egység: csomag. A biobrikett egy gazdaságos, nagyon korszerű, környezetbarát tüzelőanyag. A magasnyomású préselésnek köszönhetően, sokáig, tartósan izzik, ad le hőt.


A brikett nedvességtartalma: 5- Kötőanyag hozzáadása . A keményfa brikett nagyobb sűrűségű a fától, lassabban ég, . Semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz, nagy nyomáson préselt, kifejezetten . Cikkszárufbrikett10kg. A fabrikett alapanyaga keményfa forgács és fűrészpor. Ideális többek között kandallókhoz, (szauna) kályhákhoz, kazánokhoz. Másik fontos szempont az alapanyag, keményfa brikett , vagy puhafa brikettről, esetleg mezőgazdasági jellegű brikettről beszélünk.


Ft-os áron elérhető a Felújítás webáruházban! Henger alakú, teljesen adalékmentes keményfa brikett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.