2020. február 26., szerda

Pintyplus aqua vizes bázisú festék spray 2017

Elsősorban kisebb tárgyak . PintyPlus AQUA a vizes bázisú festék spray , amit Neked alkottunk meg. A vizes bázisú festék spray matt, alacsony nyomású és kimagasló. Mivel ez a festék vizes bázisú és alacsony nyomású, így bármikor könnyed. Santa Bros santabros. Ennek ajtaját táblafestékkel fújtuk le, oldalát pedig maszkoló szalag segítségével.


Krétafesték spray dekorációs célokra,. Vizesbázisú formulájának köszönhetően. Harzo T– ez fehér és vizes bázisú , lakásban is bátran. Poli-Farbe Cellkolor Aqua.


Pinty Plus Chalk Paint, Kréta festék , mérete: 4ml. DIY - Kaspó átfestése festék sprayvel , beltéren. A festékszóró spray (vagy egyszerűen festékspray ) egy spray a festéshez.


Novasol Spray Hungary. A legújabb generációs festék sprayk vizes bázisúak. Vizes bázisú , környezetbarát és szinte szagtalan. Alacsony nyomású, így ideális az otthoni festéshez, mert minimális a mellészóródása és nem folyik meg.


It is a water-based spray paint in a range of matt colours with a low pressure nozzle for minimum overspray. Excellent adherence and coverage.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.