2020. február 25., kedd

Törpe brahma tyúk

Rövid leírás: A törpe -brahmák nagyon népszerűek, kezdőknek is kifejezetten ajánlottak. Nagyon szelídek és jámborak, könnyen kezessé szoktathatók. A törpe brahma tipikus fejpontjai: széles, kissé kidomdorodó fej, mely a testhez képest feltűnően kicsi, háromsávos,. Sárga columbia, tyúk. Törpe - brahma Származási helye: Anglia Eredete: Az első nagyméretű brahmák.


Eladó Törpe schnauzer fiú kiskutyák, június 28.

A mama díjnyertes szülőktől, a papa fajta győztes. Komárom- Esztergom , Ászár. Nincs találat, a keresést hasonló kategóriákra is kiterjesztettük. Brahma hetes csibék lemon és . Győr-Moson-Sopron , Győr.


Helyük kialakítása tenyészetünkben hagyományos tyúkudvar jellegű, bekerített. Megjelenése a nagy fajtájára . Ezen a 30as tálcán bresse, búza marans, green-egger, araucana, belga kendermagos tyúkok tojásai találhatók tenyészminőségben. Heti 2-ilyen tálca lenne, .

Nekem törpe cochin tyúkok ,és kakasok vannak eladóak. Keresek Törpe brahma tenyésztőket, komoly érdeklődő vagyon. A német lazac tyúk egy Németországban nemesített tyúkfajta.


A törpe változatnál, ennél jóval több szín fordul elő. Akik tartottak törpetyúkokat , azoknak gyakran meggyűlt a bajuk a szomszédokkal, hiszen e fajták között szép számmal . Jersey óriás, cochin, brahma , croad-langschan, német langschan, orpington,. BRAHMA : Származás: Ázsiai-amerikai eredetű. Elterjedés: Világszerte.


Létezik-e törpe változata? Igen, meglehetősen gyakori. A brahmaputra, avagy röviden a brahma alakban és tartásban hasonlít a. A bantamok vagy törpe - tyúkok csoportját Baldamus két alcsoportra osztja és pedig a . A fehér magyar tyúk , a sárga magyar tyúk és a kendermagos magyar tyúk. Két méretben tenyésztik, óriás és törpe változatban.


A tyúkok jól tojnak és kiváló kotlók, kikelt csirkéiket sokáig nevelik. DÍSZTYÚKFAJTÁK : fajtánként bemutatja a dísztyúkok főbb csoportjainak tagjait: a tojó fajtákat, a húsfajtákat, a törpe - és kistermetű fajtákat, a dísz- és .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.