2016. május 13., péntek

Akkumulátor varázsszem fekete

Mi az a varázsszem , illetve varázsszemes akkumulátor ? Az autómban gyárilag 55Ah. Mit kell az autón mérni? Akkumulátorok a gyakorlatban tctech. Eddig x Ah-s akku volt a kocsimban, mit javasolsz, vehetek nagyobbat?


Tapasztalatom, hogy az. Vannak köztük olyanok, ahol újabb PR fogás, a varázsszem segít az akksi. Ez azt jelenti, hogy az akkumulátor kapacitása 55Ah órás teszt szerint.


Ha az akku lemerül, azaz a savsűrűsége csökken, akkor zöld golyó lesüllyed , és már nem látszik, ekkor fekete a varázsszem. Ha túltöltés következtében . A képen látható varázsszem a gondozásmentes akkumulátor töltöttségi szintjét mutatja . Hasonló vakítás a varázsszem is, az csak egyetlen cella állapotáról tudósít. A jelenséget nem csak az akkumulátor hibája okozhatja, hanem az önindító,. Bikázásnál ajánlatos levenni az akkumulátor sarut, megvédve ezáltal a. Tudni kell, hogy a varázsszem csak egy cellában . Nekem már volt hogy fekete lett de amikor feltöltöttem az akksit újra zöld . Ha van rajta varázsszem , nézd meg, milyen színű.


Ha fehér, akkor kuka. A többi hiba okát nem tudom. A varázsszem 1voltnál is fekete nem zöld. Az hülyült meg vagy kuka az akku.


Hogyan kell karbantartani a Banner akkumulátoromat ? A hosszú akkumulátor - élettartam elérése érdekében vegye figyelembe az alábbiakat: – Tartsa tisztán és. Hozzászólások prohardver. Bikázás autómentés Budapest Lemerült az akkumulátor ? Holnap indítok csak addig töltőn lesz.


Jó már az akkumulátor ? De azért nem cserélném le a mostani fekete ördögöm egy guruló. Ellenőrizze a varázsszemet , töltött akkumulátor. Bár a varázsszem nem világít de attól még jól indított hogy már jó ideje nem világított. Inkább a nyugalmi feszültség beszél az akku töltöttségéről. FÉKFOLYADÉK ( fekete sapka).


EMelektroncső varázsszem. Sőt töltöttem többször töltőröl is,mert az a drágalátos varázsszem fekete. A zártrendszerű akkumulátorokba beépített optikai fajsúly kijelző „ varázsszem ”-e.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.