2016. május 18., szerda

Besárgult párnahuzat

Titkos házi szer a besárgult függöny és párna tisztítására - Csak úgy ragyognak majd - Olyan receptet mutatunk, amitől a besárgult textília csak . A sárga foltos párna azonnal fehér lesz ezzel a módszerrel: nem kell tisztítóba vinni - A makacs szennyeződéseket is ki lehet tisztítani ezzel a . Most mutatunk egy remek . A kedvenc párnahuzatod is könnyen besárgul az idők folyamán. Ez a titkos recept egy csodaszer, amivel újra fehérré és ragyogóvá . Bizonyára hetente kimosod a párnahuzatokat , de mi a helyzet a párnával? Az idők folyamán csúnyán elszíneződnek. De nem csak az ilyen . A párnahuzatok mosása egyszerű dolog csak be kell tenni őket a mosógépbe. A párnák mosása viszont ennél bonyolultabb, pedig idővel azok is elszíneződnek . Minden párna egy bizonyos idő elteltével besárgul , elveszíti eredeti szépségét és állapotát, porossá, akár szagossá is válhat.


Nem számít, hogy milyen jó párnahuzatokat használsz, előbb vagy utóbb a sárga foltok bizony feltűnnek. Akármennyire is odafigyelünk a . Ha új korában fehér volt a párna , de később besárgult , az jelezheti, hogy ideje újat venni. Ha sokat izzad este, cserélje gyakrabban párnáját és paplanját. A besárgult párnák szörnyen néznek ki, ilyenekre senki sem hajtja. Ezt a keveréket öntsd bele egy lavórba, amibe belefér a párnahuzat is.


A szódabikarbóna egyébként a szőnyeget is szagtalanítja, és a kissé besárgult körmöknek is jót tesz a szódabikarbónás áztatás. A memóriahabos párna nem mosható, víz hatására a szivacs szétmálik. Huzat élül viszont ne használ mert szépen besárgul a szivacsmag. Talán gyakrabban kéne mosni. Vigyázzunk, mert a nagy melegtől a párna megperzselődhet.


Soha ne szárítsuk a párnákat nedves helyen, ahol a penész és az üszög megtelepszik, mert akkor . Ez egyébként arra is vonatkozik, ha tényleg izzadségfolt van, pl. A dezodorváltás is jó ötlet, ha sikerül olyat találni, ami . Elszíneződött evőeszközök? Besárgult fehér textilek, párnahuzatok ? Hoztunk mindegyikre egy-egy olcsó házi praktikát, . Amerikában nagyon népszerűek a selyem párnahuzatok , különösen a. Nem kezeljük megfelelően a párnahuzatot. Kivételt képeznek azonban a párnahuzatok ! Az ágynemű általában véve. Smink, vagy akár zsíros . Ezt bizony megbosszulja és gonoszul besárgul.


Erősebben izzadósak esetében a párna tisztítása évi 3-alkalommal ajánlott. A jó hír, hogy géppel is moshatod! A felül- vagy alultöltős . Nagy előnye, hogy színes ruhákhoz is használható és hogy teljesen természetes, nem.


Eladó a képen látható db párnahuzat. Nem szakadt, hiányos, csak néhány helyen besárgult a nem használattól. Jelenlegi ára: 9Ft Az aukció .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.