2016. május 11., szerda

Javítófolt medencéhez

Nagy teherbírású öntapadós javítófolt medencéhez , és egyéb felfújható termékekhez. Víz alatt is használható ragasztó készlet medence pvc fóliák javításához. Bestway Öntapadós javító folt.


A csomag tartalma: db. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Javító folt medencéhez , felfújható játékokhoz. Intex vagy egyéb medencékhez ajánlott öntapadós javítófolt. Remélem tudtam segíteni ezzel a filmemmel másoknak, várom a kommenteket!


Tartalma: db 7cm x 7cm méretű. Kérdések esetén itt elérhető. Medence kiegészítő › Szerelvények medenceorias. Később már érheti a víz.


Internetes webáruház, háztartási gépe. Vidd magaddal mindig a nyaralásra és a hétvégi kiruccanásra is a javítófolt szettet, hogy a vízi móka ne érhessen véget. Lyukas a matrac, a medence , esetleg a . Vízalatti öntapadó javítófolt.


Csak vizes fóliára vagy víz. Alkalmas medencék foltozásához. A javítandó területet alaposan tisztítsa és szárítsa meg. A termék víz alatti ragasztásnál a leghatékonyabb.


Medencék, medence technika kategóriában - most 2Ft-os áron elérhető. Ez egy nagy Best medence. Van hozzá javító folt olyan anyagból mint a medence oldala, de azt mivel ragasszuk rá ? Sima folt ragasztóval ? FÓLIARAGASZTÓ TUBUSOS 15ML és még termék közül választhat a kategóriában. Rendezzen medence partyt Ön is a nyári napsütésben!


Nézze meg medence kínálatunkat! Intex, Ár: 1ft, Leirás: Az öntapadós javítószett egyszerűen és gyorsan megoldja az esetleges sérüléseket a gumimatracon, medencén vagy úszógumin. A medencéhez tartozik még db felfújható gyűrű is, melyekkel célbadobósat játszhatnak. Anyaga kiváló minőségű vinyl, melyhez javítófolt is jár az esetleges . Strandcikkek › Vízi játszóterek poolmester. Kattints az ajánlatra!


Vízbefogadó képessége (űrtartalma): 1liter Méretei 1x 1x cm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.