2016. május 19., csütörtök

Menettömítő zsinór

Loctite csőmenettömítő zsinór Rendkívül hatékony, szabadalom alatt álló tömítő zsinór műanyag és fém menetekhez. Használati utasítás: az első. Ajánlott tömítő zsinór felhasználás a menetméret függvényében.


A szilikonnal bevont . Menettömítő zsinór – azonnali tömítés teljes nyomással szemben.

Lehetővé teszi a szerelvények ismételt pozícionálását. A tömítőzsinórt a tubus felső végébe integrált késsel vágja el. A WEICON DF 1szabadalmaztatott, 1 PTFE menet tömítő zsinór , mely szinte bármilyen fém vagy műanyag menetet tartósan és biztonságosan tömít.


Nedves felületen is tapa víz alatt kikeményedik. Vegyi anyagoknak és korróziónak ellenáll. A Loctite-menettömítő zsinór hossza méter.


A kenderkóc hosszú évtizedes egyeduralmát elsőként a teflonszalag, majd az innovatív menettömítő zsinór törte meg.

LOCTITE menettömítő zsinór 50fm. Mindegyik kiegészítőnek . Lépjen be és értékelje ezt a . Ha elrontottuk, az sem baj, visszatekerjük és egyszerűen kijavítjuk a hibát. Loctite menettömítő zsinór az azonnali tömítés teljes nyomással szemben. Loctite menettömítő anyagok, öntapadó és teflonszalagok a szivárgásmentes záráshoz. Tekintse meg most, rendeljen egyszerűen, gyorsan webáruházunkból.


Szabadalmaztatott, 1 PTFE menet tömítő zsinór , mely szinte bármilyen fém vagy műanyag menetet tartósan és biztonságosan tömít. Alkalmazható műanyag. Ajánlott fém menetes csatlakozások tömítésére, víz és szennyvíz, pneumatikus rendszerek stb. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó . Az elmúlt évtizedben a . Jellemzők: Bevizsgálva az EN 751-2 . Szerezhető hűségpontok: 3. A cégünk fő profilja a kisgépek, kéziszerszámok, .

Készletinfó: Raktáron. LeírásAdatlapVélemények (0). A Török Kft weboldala ún. A ˝cookie˝ fájlok az Ön gépén kerülnek tárolásra, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.