2016. május 20., péntek

Befottes uvegbol lámpás

Befőttes Üveg, Diy Projektek, Befőttesüvegek , Tündérek , Ötletek. Közeleg Halloween éjszakája, mely Amerikában oly elterjedt, de mára már a világ minden táján faragnak lámpásokat. A Halloween történetéről . A kisebb gyerekeknél a lámpás készítéséhez használhatunk egyszerű befőttes üveget , amire különböző juta- vagy csipkeszalagokat és libás fafigurát . Kifogyott befőttesüveggel csaknem hétről hétre van dolga a családoknak, legtöbbször mégis a szemetesbe vagy jobb .

Végy egy kimosott, üres befőttes üveget , kutass elő a szekrény mélyéről régi, szép emlékeket idéző csipketerítőt, csipkedíszt, ragasztóspray-vel . Vintage DIY lámpa olcsón, befőttes üvegből. Amire szükséged van: Befőttes üveg. Lámpavezeték , foglalattal.


Hőálló, gyorsan száradó fújós spray. Dobd fel a karácsonyi hangulatot egy ilyen egyszerűen elkészíthető, csodálatos kis lámpással ! Ráadásul pár forintból több darabot is el tudsz .

A befőttesüvegekből milliónyi dekorációt gyárthatunk, ám a jó idő beköszöntével pár hangulatos lámpás és mécsestartó. Viszkok Fruzsi 113views. Feltöltötte: Karácsonyi Ötletek Márton napi lámpás - Picibaba.


Kisgyerekkel › Kézügyesség picibaba. A befőttes üveget alaposan megtisztítjuk a címkétől és minden egyéb. Természetesen ez a befőttes üvegből készült. Gyönyörű lámpás befőttesüvegből virágszirmokkal - tavaszi dekoráció.


Manó házikó befőttes üvegből - kreatív újrahasznosítás. Még több lámpavariáció és egyéb újrahasznosítási ötletek a RoomLybox blogon . Főleg ilyenkor nyáron, a befőzések idején. Ha netán bőven van belőle, és nem tudsz . Befőttes üvegből csipkés lámpás Nemrég a Tudatos Vásárló Áruházában jártam, és tudatosult bennem, hogy mindjárt itt a befőző szezon. Kreatív ötletek minden mennyiségben.


DIY, újrahasznosítás ötletek tőletek. Töltsd fel Te is kreatív alkotásaidat!

Oct Képtalálat a következőre: „márton napi lámpás készítése otthon”. Mini asztali lámpa talpas pohárból. Falevelekkel dekorált őszi mécsestartó befőttes üvegből. Briliáns ötletek befőttes üvegből , amelyek újjá varázsolják az otthonod!


Függő lámpa befőttes üvegből leírása. Hangulatos függő lámpa befőttes üvegből. A vezetéke kék textilkábel melynek hossza 0. A lámpa kérhető fél . Ehhez a verzióhoz már kell egy kis ügyeskedés, a kulcs itt is . Blog: Befőttes üvegből ragyogó mécses.


Mentette: Ötletes Blog . Gyertya, Karácsony és Befőttes üvegből készült. Candles Karácsonyi Dekorációk, Ajándékok, Paraffin, Méh, Lámpás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.