2016. május 27., péntek

Befőttes üveg díszítés

A fix alu keretes szúnyoghálók , peremes kerettel is készülnek, amit egyszerű . Redőny, szúnyogháló , reluxa, napellenző szerelés, csere, javítás Budapesten. FIX PEREMES BEÜLTETHETŐ ALU KERETES SZÚNYOGHÁLÓ. Fix, peremes szúnyogháló.


A legegyszerűbb, egyben legnépszerűbb szúnyogháló típus. Az ablak falcméretéhez kerül legyártásra .

Ennél a típusnál a keret anyaga alumínium , tetszőleges RAL színben, vagy faeres . A peremes szúnyogháló belülről felszerelhető, elhajtható fülekkel rögzíthető. A rolós rovarháló extrudált alumínium tokkal és lefutóval . Alumínium fix peremes szúnyogháló. Használata olyan nyílászárók esetén ajánlott, ahol nem szükséges az ablakon kinyúlni, kihajolni.


X(a perem 15mm)- . Elsősorban az alumínium profilból készült Isso fix szúnyoghálót ajánljuk tartóssága miatt, de rendelhető . Fix peremes szúnyogháló.

A fix szúnyogháló megvásárolható műanyag vagy alumínium keretes kivitelben egyaránt. Peremes szúnyogháló kerethez rejtett sarokelem. De peremes fix szúnyogháló rendelése esetén csak az alumínium.


Keret anyaga extrudált alumínium , melynek illesztése történhet külső(látszó), vagy belső(rejtett) sarokelemekkel. Az alumínium kivitelű fix szúnyogháló lehet felár ellenében egyedi RAL festett. A peremes vagy falcos szúnyoghálóként is ismert, hálóink alumínium keretes . Az Isso fix vagy más néven peremes szúnyogháló felszereléséhez nem kell megfúrni.


A szúnyogháló anyaga egy speciális műanyag bevonattal készült üvegszálas. Egyszerűen leszerelhető. Alu kerettel kombinálva hosszú évekre megoldást nyújt. Szúnyoghálós műanyag redőny.


Rolós szúnyogháló ajtó, fehér kerettel. Aranytölgy alumínium keretes szúnyogháló. Léteznek a peremes vagy falcos fix szúnyoghálók is, ezek az ablak. A rolós szúnyogháló kerete és a gyűjtő doboz is egyaránt alumíniumból készül. SCHELLENBERG - szúnyogháló ( alumíniumkerettel , 120x140cm, fehér).


A peremes változatok esetén idővel a kallantyúk kilazulhatnak, legrosszabb esetben . Lindab és alu tokos redőnyök különböző kivitelben, egyedi igények alapján.

Műanyag fix szúnyogháló 5. Model Alu ISSO extrudált. Egyéb jellemző, alumínium keretes, peremes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.