2016. május 19., csütörtök

Szines ereszcsatorna árak

Colorferr színes alumínium ereszcsatornák. Vásárolj TRIFA színes alumínium ereszcsatorna 33-as - terméket. Ereszcsatorna rendszerek badogosbolt. A feltüntetett árak 1fm hosszra értendők!


Színminta a galériában . Ft–1 8100 Ft - ‎Raktáron ereszcsatorna árlista - Cserepeslemez.

Téglavörös, szürke, barna, bordó, fehér, rézvörös. Megnevezés, Mértékegység, Bruttó ár. AZ ÁRAK AZ ÁFÁT TARTALMAZZÁK.


A színes külsőperemes két oldalt festett acél ereszrendszer mind minőségben mind megjelenésben a legmagasabb színvonal jeles képviselője. A megfelelő ereszcsatorna rendszer alkalmazása biztosítja a csapadékvíz. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére.


Lefolyó alu színes 1m-es . A horganyzott acélból készült ereszcsatorna rendszerek ellenállnak az erős szélnek és a nagy mennyiségű.

Az oldalon feltüntetett árak bruttó árak , tehát a -os ÁFÁ-t tartalmazzák. Manapság az ereszrendszerek bőséges választékából válogathatunk, különböző anyagok és árak között. Az épületek javítási költsége jóval költségesebb, mint . Külsőperemes színes acél ereszcsatorna rendszer. Feltöltötte: Varga György bádogos bolt,bádogosbolt, bádogos termékek.


Egyéni cégünk fő tevékenysége esővíz csatorna rendszer, szerkezeti elem és egyéb. Esőcsatorna és egyéb bádogos termékeinket igény szerint minden . Lemez darabolás , méretre vágás. Ablakpárkányok, küszöbborítások, élvédők készítése. A fenti árak nem minősülnek ajánlattételnek! A legolcsóbb termékváltozat ára ! Az árak darabonkénti forint egységárak.


Az ettől eltérő méretenkénti egységárakat külön jelöljük. Lindab Rainline ereszcsatorna rendszer. Döntésünkben sok szempont merül fel: az ár , tartósság, esztétikai igény,.


Alumínium ereszcsatornák : Termékeink alapanyaga mm vastagságú natúr és színes alumíniumlemez. Natúr alumínium lemez, az alapanyag felületkezelés .

A piaci igényekhez igazodva bővítettük alumínium ereszcsatorna rendszer.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.