2016. május 10., kedd

Porcelánfesték

Fényes, átlátszó vagy fedő, vízbázisú festék üveg-, porcelán- és fémfelületek díszítéséhez. Marabu márkájú, tégelyes kiszerelésű, kiváló minőségű német porcelánfestékek ,. Művészellátó bolt, művészellátó webáruház, minőségi művészkellékek, művészellátó ter. Porcelánfestés kemencés hőkezelés nélkül.


A magasfényű porcelánfesték mosogatógépálló égetés nélkül.

Kiégethető, mosogatógépálló porcelánfestékek és kiégetést nem igénylő, de mégis mosogatógépálló filctollak. Egyszerűen csak kenjük rá a porcelánra és üvegre, amely por- és. Vízbázisú, fényes üveg és porcelánfesték ml-es kiszerelésben. A festék égethető 1fokon, percig sütőben. Díszíthető felületek: üveg.


A díszítendő felület por és zsírmentes . Fényes, vízbázisú festék üveg és porcelán tárgyak finom, részletgazdag motívumainak festéséhez.

Pentart üveg- és porcelánfesték arany színben. Hobby festés, hobby festék, Kreatív Hobby, Kreatív Webáruház expressz kiszállítással. Kiválóan alkalmas tűzálló anyagok, mint pl. Rendezés népszerűség szerint, Rendezés legújabb alapján, Rendezés ár szerint: olcsótól a. Festék, szinezék (hobbi), Hobbi Sziget. Száradás után fényes felületet ad.


Ha igazán egyedi és megismételhetetlen bögréket, poharakat, tányérokat, vázákat szeretnél, akkor. Fényes vízbázisú festék üveg-, porcelán és fémfelületek díszítéséhez. Terméknév szerint növekvő.


Eladó új Üveg és porcelánfesték ml (több színben) - 6Ft. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG.


A kiváló, hőálló festék porcelán, agyag, fém és hasonló felületek . Nézz meg Üveg-, porcelánfestés kategóriánk kínálatát. A színek egymással jól .

Társ-műsorvezető: Szabó Győző Vendég: Rádóczi Noémi, marketingvezető madebyyou, Imrei Boglárka, iparművész. Főoldal - Festés, színezés - Üvegfestékek - Üveg és porcelánfesték médium Vissza az előző oldalra. Hobby- és kreatív alapanyagok, héliumos lufik, party kellékek boltja.


Az üveg és porcelán felület dekorálása speciális festéket igényel: ezek az ecsettel, szivaccsal felhordható anyagok kiégetés után tartósak, mosogathatóak. A kontúrokat égetés után . Böngéssz a Üveg és porcelánfesték , porcelán toll kategória széles kínálatában és vásárolj online, kedvező áron! Keresés: Kreativpartner webáruház.


Legutóbbi bejegyzések.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.