2016. augusztus 17., szerda

Befőttes üveg díszítése karácsonyra

Kreatív ötletek minden mennyiségben. DIY, újrahasznosítás ötletek tőletek. Töltsd fel Te is kreatív alkotásaidat! Korábbi bejegyzések az ünnepi témakörben: Ünnepi ajtódíszek gyűjteménye.


Befőttes üvegek dekorálása, díszítése. Különleges karácsonyi dekorációk befőttesüvegből - Színes Ötletek. Az legszebb karácsonyi dekoráció befőttesüvegből - Fantasztikus dekorációs. Nem a befőttesüveg az egyetlen, amit a konyha környékéről . Ha van otthon néhány használaton kívüli befőttesüveg , ne dobjuk őket egyből a kukába. Gyönyörű karácsonyi dekorációkat készíthetünk belőlük otthonunkba . Karácsonyi dekoráció befőttesüvegből házilag.


Az üveg belsejébe ledes. A mai videóban két, szuper könnyen elkészíthető karácsonyi dekorációt fogok bemutatni, ami ajándéknak is. Egyszerűen megvalósítható és olcsó ötleteket keresel, amelyekkel kicsit ünnepi hangulatba rázhatod a lakást?


Nos, nem lesz másra . Tuti, hogy tárolsz otthon néhány nem használt befőttes üveget , ami csak . Eljött az idő: ha eddig nem tettünk el lekvárt, befőttet, nem tároltunk . Mivel egyre kevésbé férek a spájzból sorra kiürülő befőttes üvegektől , gondoltam jó lenne párat ilyen kreatív ajándékozási célra felhasználni. Most azt mutatom meg nektek, hogyan készíthettek karácsonyi dekorációkat befőttes üvegekkel ! Dekorációnak és ajándékba is kiváló ez a karácsonyi mécsestartó. Ebből a videóból megtanulhato hogyan készíthetsz te saját kezűleg ilyen gyönyörű karácsonyi dekorációkat befőttes üvegből , amit akár ajándékba is adhatsz . Borsmentás cukros testradír - kreatív karácsonyi ajándék.


Ismét közeleg a karácsony , az év talán legjobban várt ünnepe. Idén se felejtsük el az ünnepi hangulat fokozására papír hópelyhekkel díszíteni az ablakokat. Egyszerű karácsonyi dekoráció befőttesüvegekből : csodás tipp! A mostani videóban elárulják, hogy hogyan készíthetünk mi magunk is odahaza karácsonyi mécsest.


Egy régi befőttesüveg szinte bárkinél . Egyszerűbbnek tűnik az elkészítése, mint az első ránézésre tűnhet, csupán egy közepes, nagyobbacska befőttes üveg , öntapadó papír, só, . These Fairy Jar Lanterns are gorgeous and they are very easy to make and you are going to love the ambience they create. We have a video tutorial too. Havas üvegdíszek – adventi dekoráció. Ha van egy-két üres kis befőttes, lekváros üvegetek , akkor nagyon gyorsan készíthettek belőle . A cikk szerzője: Margó Kerekesné . Az asztal dekorációhoz egy .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.