2016. augusztus 11., csütörtök

Mosógép lefolyó bekötési magasság

Könnyen beköthető lefolyó. A mosógép kifolyócsövének a végét rákötjük a szifon könyökénél . Mosógép kikötése és egy csere mosógép bekötése , leeresztő cső. Hogyan kell csatlakoztatni a mosógép vizet: lefolyó magassága , hogyan kell süllyedni, hogyan kell csatlakoztatni a megfelelő kapcsolatot a lefolyó , az átmérője . A megfelelő megszervezését a lefolyó kijutja, ha a mosógépet a legközelebbi. Milyen magasságban kell a mosógép kimenetét elhelyezni? A csatorna mm-es bemeneti nyílását a fürdő lefolyó oldalán kell elhelyezni, . Sajnos ki kellett bontani, hogy a lefolyóvezeték tisztítható legyen . Ha a mosógépet integrált lefolyó rendszerbe köti be.


Anyag szükséglet: 4db műanyag zárókupak, befolyó- és kifolyócsövek , . Egy mosogatógép beüzemelése még használati utasítással sem mindig. Ha követi az alábbi néhány instrukciót, akkor sok tipikus – a helytelen bekötéssel összefüggésbe hozható. Nagyon fontos, hogy a vízkifolyócsövet minimum centiméter, vagy maximum egy méter magasságban kössük be!


Ikermosdó szerelési méretei. Mosdó előszerelés falikorong , és lefolyó csatlakozás gyermek intézményben . A túrkálóban vettünk egy automata mosógépet és azt kellett. Vettem egy hagyományos mosógép kifolyócsövet és azzal toldottam meg. A népszerű Beko mosógép bekötése. Mosógép bekötési ismertetőnkben példának a Beko mosógépet említjük, de bármely automata mosógép bekötési elve . A HL új mosógép csatlakozó házába akár két egymástól elválasztott szifont tartalmazó kazetta is behelyezhető, biztosítva ezzel akár két mosógép bekötését.


Sziasztok, szakavatott segítséget kérnék, mert hülyeséget nem akarok csinálni. Higgyétek el, hogy van ilyen. Vakolat alatti mosógép bekötésre , csatlakozóval légbeszívó szelep számára. További információ Nemesacél előlappal, . Különféle mosógép szifon és mosógép bekötőcsővel várjuk kedves vásárlóinkat.


Nálunk minden, mosógép bekötéshez szükséges, eszközt megtalál. Főoldal › Víz-szaniter gepesz. FixTrend padlószifon, inox lefolyóráccsal , állítható magasság , D50mm - gepesz. FixTrend mosógép szifon, komplett, falon kívüli, NA- gepesz. A fenti képen az látható, hogy a mosogató szifon bekötése szabályosan nem volt megoldható, ugyanis korábban vélhetően nem úgynevezett . Például a mosógépet külön lehessen elzárni, vagy a meleg víz rendszert.


A lefolyókat PVC csövekkel alakítják ki, ezek átmérője nagyobb, mint a. Kicsomagolás után a lábacskákkal be kell állítani a magasságot , amíg a . A vízelvezető tömlő nem légmentesen csatlakozik a lefolyóval. A vízleeresztés biztosítása érdekében a lefolyócsövön lévő mosógép szelepet kell felszerelni. A fő probléma az, hogy a mosógép lefolyótömlőjének végét elhelyezett magasság nem.


A részletes bekötési rajzot a fénykép tartalmazza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.