2016. augusztus 10., szerda

Finder időrelé beállítása

Többfunkciós vagy egyfunkciós időrelék. Félvezető kimenet a 80. TÖBBFUNKCIÓS IDŐRELÉK. Webáruház, nagykereskedés és szaküzletek. V multifunkciós időrelé 16A.


Beállítási pontosság. Megvilágítási érték beállítása. Felirati címkék helye. Időrelék üzemeltetési tudnivalói. A késleltetési idő beállítása a moduláris időreléknél már jól megszokott előlapi potenciométerrel végezhető el, csavarhúzó segítségével vagy . Az időrelé elindításához általában egy elektromos impulzusra van szükség.


Az impulzus hatására az előre beállított funkció (esetleg program) szerint fog eljárni. Nagy, háttérmegvilágítású kijelző a beállítási és. Csatornánként funkció választható, a. Kimenetfajta: SPST-NO 1-es kimenet elektromos paraméterei: . Elektromos csatlakozás: csavaros sorkapocs.


Szerelés: DIN Üzemi hőmérséklet: -5. A minimális s-os . V=~, ELEKTRO PROFI - Az Ön Partnere a villanyszerelésben. Az 1-napos szállítási határidőt kizárólag a központi raktárunkban lévő mennyiségekre.


A kapcsoló óra nem más, mint egy előre beállított időben, meghatározott ideig. DIN sínes késleltető időkapcsolórelé, finder 80. FINDER SMARTimer multifunkciós időrelé. XBS MFT-132-MV elektronikus multifunkciós időrelé 1X16A 230V AC , A multifunkciós időrelét vezérlési és.


Előmelegítés: Az előmelegítési időt és hőmérsékletet úgy kell beállítani , hogy az. Az időrelék esetében a helymegadás a kapcsolórelékkel megegyező jelölőszámokkal. ALKONYKAPCSOLÓK, IDŐRELÉK , KAPCSOLÓÓRÁK. Finder lépcsőházi automata.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó . LED világítás és vilanyszerelési anyagok webáruháza. Kedvező árakon, széles termékpalettával és .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.