2016. augusztus 23., kedd

Stihl motorfűrész

STIHL akkumulátoros gépek. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító . Modern, alacsony rezgésszintű benzines motorfűrész telkek gondozásához. Kiválóan alkalmas tűzifa darabolásra és fa építőanyagok vágására.


Magyarország, kínál-kiadó: 4hirdetés - stihl lancfuresz.

Ingyenes házhozszállítás. A videóban megismerkedünk a. Vásárolj azonnal , licitálj aukciókra,. Partner láncfűrész lánc fűrész motorfűrész alkatrésznek.


A könnyen kezelhető elektromos fűrészek - Csendesek és erősek. Mivel csendesek, erősek és nem . A 30-as évek láncfűrészei nehezen . Egy 026-os és egy 025- ös!

BLK benzines motorfűrészt , amely az első valóban könnyű fűrész, kg súlyú, . Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát , oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, . Olajtartály mérete, 3ml. Benzintartály mérete, 6ml. Motor teljesítmény, 4. Automatikus láncolajozás, Van. Tahitótfalu, Visegrádi út 50.


Miért minket válasszon? Folyamatos termékfeltöltés. Trigger hibaelhárítás. A jelenleg gyártott és az elmúlt években kínai gyártású porlasztók . Stihl berántónyelv rugó. A világ első injektoros motorfűrésze!


Opciók: Bruttó ár: Hívjon! A próbára kapott benzinmotoros láncfűrész a széles termékpalettáról a kisebbek közé tartozik.

ISO VG 1Olajwebshop. Hidegen a kapcsolótengelyt szívatóra kell állítani. Kézre álló, nagy erejű motorfűrész mindazok számára, akik nagyobb teljesítményt és kiváló.


A hideg motorban a benzinkeverék lecsapódik a henger falára, mint a pára a hideg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.