2016. augusztus 29., hétfő

Fém festése kreatív

Már sokszor sok helyen kérdeztétek tőlünk, hogy mit ajánlunk fém tárgyak festéséhez. Most megtudhato hogyan is fess tökéletesen fém felületet. Az egyszerű fémtárgyakon ezzel a festéssel kialakíthatunk craquelé (kraklé) felszínt, ami ódon benyomást kelt. Ha megszáradt a fémfesték , hordjunk fel rá egy réteg kraklé alapot, követve a használati utasítást.


A Pentart Dekor Zománcfesték használata remekül mutat különböző felületeken. Alkalmas fa, papír, műanyag, kerámia és fém felületek festésére. Kreativpartner webáruházban. Szűkebb lakó környezetünkben számos tárgy fémből készült és ezek az eszközök nem nélkülözhetik a felületi védelmüket szolgáló . Fémes, csillogó hatású. Ecsettel, szivacsecsettel kenhető.


Számos anyagra festhetünk vele, legyen az papír, fa, fém műanyag, üveg vagy kő. A kannában lévő kis fém golyók segítik a festék egyenletes elkeverését. A kerítés festését nem túl nagy melegben, és nagy párában kell elkezdeni. Már festett kerítés esetében -akár fém , akár fa- frissítő festéshez a . Lágy, jól fedő, gyorsan száradó, vízbázisú dekorfesték. Hobbi festék metál arany a Gyöngyházfényű és metál akrilfestékek kategóriában - most 5Ft-os áron elérhető.


Gyártó: KREATIV HOBBY. Magas fémpigment tartalmú, oldószeres festék , mellyel tökéletes fém -hatást érhetünk el. Különböző fém felületeken használható speciális jelölőfestékek. A festéshez használt . Festékek fém felületekre. III gyors száradású festék.


Megrajzoljuk a kontúrt fekete kontúrfestékkel. Fehér üvegfestékkel lefestjük a . Folyékony fém ml antikarany. Az akrilfestésnél a festékréteg vastagságával és az . Felhasználási terület, magas fémpigment tartalmú, oldószeres festék , tökéletes fém -hatást eléréséhez. A színek sötét felületen sokkal szebbek . Távolítsa el a bútorok azon részeit, amelyeket nem fest ( fém fogantyúk, zsanérok stb.). Gyorsan száradó szintetikus festék.


Pintyplus BASIC szintetikus festék spray. Könnyű használhatósága miatt kiválóan alkalmas barkács, DIY és kreatív célokra egyaránt. Alkalmazás: Ajánlott szinte minden felület (fa, fém , karton, kő stb.) . Amíg száradt a fém váz festése , rárepültem a tölgyfa lépcsőfok rendbetételére. Ezen a ponton éreztem. További szép kreatív napot kívánok!


Ipari korrózióvédelmi festékek a fémek felületéért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.