2016. augusztus 9., kedd

Besenyszög tyuk eladó

Kitojt tyúk eladó 2ft - Eladva. Tyúkok , kacsák, ludak, pulykák, galambok és egyéb baromfik az ország egész területén. Keresek: Holland törpe tyúk.


C5-FHP Keltethető benne tyúk , kacsa, liba, fürj, fácán, gyöngytyúk, pulyka. Tyúkráccsal szállítjuk, a többi . Még több tojó tyúk vásárlás . A rovatban ingyen elvihető vagy eladó baromfik és baromfieledelek hirdetései közül válogathat. M-es tojás eladó ,állatorvosilag ellenőrzött őstermelőtől.


A hirdető: Tulajdonos hirdetése. Hirdetés típusa: Eladó. Az állat rovatban haszonállat és háziállat apróhirdetések között böngészhet besenyszögi állatkereskedések vagy állattartó tulajdonosok kínálatában. Baromfi ( tyúk , csirke, stb.) rovaton belül a(z) Tojás.


Nyírbogdány április 15. Jász-Nagykun-Szolnok megyéből és az egész ország. A tyúkállomány nagyobb részét kitevő kettős hasznosítású madarak közül a TetraH hibri a New-Hampshire és az összes. A mennyisége t sikerült a kívánt szinten tartani, és az ár is emelkedett.


Használt grillcsirke sütő eladó. A főépület tégla alapon vályog falazatú, stabil, nem vizesedik. Juwel akvárium bútorra, teljes felszereléssel eladó. Kiadó : MTT Media Kft. IDEGMÉREG - Fipronillal szennyezett tojást találtak az ellenőrök egy besenyszögi tyúktelepen.


Nemcsak a tojásban volt az idegméreg, az. Tkezési tojás eladó , csirke eladó tojas, eladó tojás, tojás eladó , eladó tojás brikett , tojás. SZOLNOKON az Ispán körúton m2- es földszinti. Vörös Tojó Tyúk , szép tollasak. Besenyszög , Szajol, Tószeg, Zagyvarékas,.


Budapesten eladó fekete-fehér groninger meeuw tyúkok és kakasok. Porcelán törpe Cochin tojás van valakinek eladó ? Kinek van, ki ismer olyan személyt akinek van costaricai mókusa eladó ? Kategória: Kisemlősök. A himlős tyuk tojását ellehet-e használni?


Iskolás gyermekemnek. Háziállat - Baromfiron. Havonta több millióan választják az ingatlan.


Strasszer Európa kiállítás, Magyar Autósex Tyúkgalamb , valamint Amerikai Óriás fajtaklub is képviselteti magát. Szívesen látnák a Magyar .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.