2016. október 26., szerda

Chemocid penészgátló adalék

MÉSZHEZ, FESTÉKEKHEZ, TAPÉTARAGASZTÓHOZ,FUGÁZÓ ANYAGHOZ! Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható. Chemocid penészgátló adalék – több kiszerelésben elérhető!


Biocid tartalmú gomba- és penészgátló adalék beltéri festékekhez. NAGY HATÁSÚ PENÉSZGÁTLÓ ADALÉK ! Beltéri diszperziós festékbe adagolva annak penészgátló tulajdonságokat biztosít. Beltéri- és homlokzatfestékek, mészfestékek, tapétaragasztók és fugázóanyagok . Hogyan és mivel lehet a leghatékonyabban megszüntetni a penészesedést? A Mellerud penészgátló adalék gombaölő és penészedést megelőző adalékanyag diszperziós festékekhez, tapétaragasztóhoz és egyéb, vízzel hígítható . F PENÉSZGÁTLÓ FESTÉK 1L.


Nagy hatású gomba és penészgátló, amit mészhez, festékhez, tapéta ragasztóhoz, vagy fugázó . Nem veszélyes készítmény! JUB JUBOCID PENÉSZEDÉS ÉS FALI GOMBA ELLENI ADALÉK L-ES . Vásárlások száma: ( 1). Ez egy penészgátló adalék.


CHEMOCID nagy hatású penészgátló adalék ! A készítmény egyedülálló hatású anyag, mert alkalmas a penészesedés tartós megszüntetésére olyan . Termék kategória: Higítók, Edzők, Adalékok. Schimmel Stop nevű készítményünkkel megszüntetjük. Olcsó eladó új és használt penészgátló fugázó. Falfestékhez adagolható , penészgátló adalék , mely meggátolja a gombák kialakulását,.


Héra prémium penészgátló adalék 1ml . Egészítse ki beltéri falfestékkel kialakított szobáját . A beltéri környezet (VOC), halogénezett szénhidrogén, apró szemcsés por, ózon, . Barkács termékek Ragasztók, tömítők, fúgázók, szilikonok, higítók, adalékok, porfestékek. Penészgátló festékadalék 300ml Antimold. Fal- és kőápolók, víztaszítók, adalékanyagok. Héra és Héra Prémium beltéri falfestékekhez ajánlott penészgátló adalék.


A penészes felületek kezelésére, illetve a fertőzés megelőzésére használható. A festékekben levő penészgátló adalék csak ideiglenesen nyújt védelmet. Ft feletti rendelés esetén kedvezményt adunk ha személyesen veszi át rendelését üzeltünkben!


Vízalapú biocid termék gombaölő adalékként beltéri és homlokzati diszperziós festékekhez a festett falfelületek megelőző védelmére több penész- és algatípus.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.