2016. október 12., szerda

Szúnyogháló rögzítő fül

Szúnyogháló alkatrészek, Szúnyoghálók, Redőny Outlet - Árnyékolás technika. Félfordító, rögzítő fül peremes alumínium szúnyoghálóhoz. Rolós szúnyogháló ajtóhoz rögzítő fül , Rolós szúnyogháló ajtóhoz a tok oldalára szerelhető rögzítő fül.


Elforgatható fül (Antracit). Az aluminium peremes szúnyogháló keret rögzítésére szolgál. Rögzítőfül peremes szúnyoghálóhoz ( barna) . Acél rögzítőklipsz műanyag keretes szúnyoghálóhoz. SZERELŐFÜL Standard szín : Szürke.


A rögzítőfül mélységi méretét is kérjük megadni. Mérje le az ablaktok gumitömítésének belső síkjától a tok külső síkjáig mért távolságot. Peremes fix keretes szúnyogháló. A szúnyogháló keretre, belülről, oldalanként rögzítőfül van csavarozva, mely biztosan tartja a szúnyoghálót.


A belső sarokelemekkel összeállított profilba, . A fix szúnyogháló kívülről csavarok segítségével kerül felrögzítésre a nyílászáróra. A méret megadásánál mindig a bruttó méretet kell megadni a rögzítő fülekkel együtt. Meg lehet adni a nyílás. Az Isso Fix szúnyogháló szerelése, telepítése belülről történik, rögzítő fülek segítségével. A szerkezet felszereléséhez nem kell megfúrni a nyílászárókat, mivel a . Kívülről vagy belülről kerül rögzítésre a nyílászáróhoz klipszek, illetve rögzítő fülek segítségével.


A fülek segítségével rögzíthetjük a falcos szúnyoghálót az ablakkerethez. Az ablakra, ajtóra szerelt szúnyogháló hosszú távú, környezetbarát és esztétikus megoldás egyben. Nem minden rolós szúnyogháló ajtóval kompatibilis.


Műanyag keretes fix szúnyogháló , üvegszálas hálóval. Rögzítése csavarozással történik, de kérhető rögzítő klipszel is. A rolós szúnyogháló felhúzásáról a tokszerkezetbe beépített rúgó gondoskodik. A lehúzott háló egyszerű és biztonságos rögzítése az alsó akasztóprofilba . Ezeknél az eseteknél lehet tökéletes megoldás az Isso fix szúnyogháló.


A gyorsan és könnyen eltávolítható ( akasztófüllel , rögzítő füllel , L-sínnel) . A toló keretes szúnyogháló ajtó 11xmm-es keretben egy vagy két pályás, 22xmm-es csúszó. A legegyszerűbb rovar védelmi megoldás a fix keretes szúnyogháló , mely télen könnyen. Az egyik legegyszerűbb rovarok elleni megoldás a fix keretes szúnyogháló , mely télen könnyen levehető,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.