2016. október 7., péntek

Mágneses szúnyogháló ajtóra lidl

A szúnyogháló szintén fix keretre szerelt. Ennél a típusnál a keret anyaga alumínium, tetszőleges RAL színben, vagy faeres . Megnevezés, Alu, peremes szúnyogháló. Méret, 4x 6falcméretek.


Egyéb jellemző, Kapaszkodó és fogófül nélkül, görbe. Alumínium peremes, fix szúnyogháló, rögzítő fülekkel csatlakoztatható az ablaktokhoz.

Egyszerűen leszerelhető. Előfordulhat olyan eset, hogy gondot okozhat fix keretes szúnyoghálót szerelni az ablakra. A fix alu keretes szúnyoghálók , peremes kerettel is készülnek, amit egyszerű . ISSO-FIX peremes szúnyogháló keret és kiegészítőinek széles választéka immár elérhető folyamatosan bővülő kínálatunkban . Ablakra való szúnyogháló , a profil ajtó készítésére nem alkalmas.


A háló üvegszálas, szürke árnyalatú. Pontos méretre gyártjuk, Önnek a keret külső méretét kell . UV álló műanyag profilból készül.

Ablakra szerelhető szúnyogháló , ajtó készítésére nem alkalmas. Keretméret: 24x8mm átcsavarozós rögzítéssel, Keretméret: 24x22mm ablakra csavarozott rögzítőfülekkel, Isso fix peremes szúnyogháló klipszes rögzítéssel. A peremes fix szúnyogháló , fel és le szerelése, belülről, elfordítható, rögzítő fülekkel, egyszerűen, kényelmesen megoldható a nyílászáró megfúrása nélkül.


Sok esetben gondot okozhat fix szúnyoghálót szerelni az ablakra. Például: magasan van az ablak (emeleten) és kívülről nem lehet . A fix szúnyogháló megvásárolható műanyag vagy alumínium keretes kivitelben egyaránt. De peremes fix szúnyogháló rendelése esetén csak az alumínium . Azoknak az Ügyfeleknek javasolt akik nem szeretik a rolós szúnyoghálókat, és ablakaik magasan, kívülről nem megközelíthető helyen. Keret anyaga extrudált alumínium, melynek illesztése történhet külső(látszó), vagy belső(rejtett) sarokelemekkel. Peremes (falcos) szúnyogháló.


Vágjuk le a felesleges szúnyoghálót egy éles késsel, vagy szikével a gumi felett. Fix, peremes szúnyogháló. A legegyszerűbb, egyben legnépszerűbb szúnyogháló típus. Az ablak falcméretéhez kerül legyártásra . A peremes szúnyogháló belülről felszerelhető, elhajtható fülekkel rögzíthető.


Aranytölgy alumínium keretes szúnyogháló . Rolós szúnyogháló ajtó, fehér kerettel.

Nem kell az ablakot megfúrni, rögzítése profilra szerelt rögzítőklipsz . Fix peremes szúnyogháló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.