2016. október 18., kedd

Ck lap csempézése

A pontszellőzők beépítése általános esetben minden szarufaközben javasolt. Csak a szakszerűen kivitelezett zsindelytetőkre biztosított a éves garancia. Funkció: zsindelyfedések pontszellőzésére szolgál, elsősorban tetőtérbeépítés nélküli magastetők esetén.


A zsindely pontszellőző használható minden ragasztott zsindelyfedéshez. AC gerincszellőző zsindelyfedések alá Ajánlatot kérek. AC zsindely pontszellőző. Akciós zsindelyek , Osb lapok, tekercses zsindelyek , teljes tartozékkínálat! Félnyereg tető falcsatlakozás, tetőtérbeépítésnél , páraáteresztő alátétfóliával, Leier.


Durovent csatornaszellőző -egység Fóliagyűrűvel 2. EDS burkolókerettel, VELUX. Festett fém pontszellőző. Beépítése : a deszkázatot vagy OSB-t a pontszellőző alatt teljesen ki kell vágni, és a szellőzőt rá kell . Ilyen az OSB lap, a zsindely alátétlemez, szellőző és rengeteg hasznos termék. Zsindely pontszellőző választható . Utólagos tetőtér beépítés fóliázása, Aquawell tetőfedés. A tető rétegfelépítésében jelölt szellőző légrétegek vagy padlásterek.


A SUPER KATEPAL bitumenes zsindely beépítés előtt tartósan a nap sugárzó hatásának . A bitumenes zsindely tetőfedés deszkázaton vagy szegezhető rétegelt lemez aljzaton alkalmazható. Pontszellőző elem beépítése. Kivitelezési utasítás.


Csak erre alkalmas zsindely esetén alkalmazható megoldás. Beépítetlen tetőtér esetén 1mtetőfelületenként db szellőző beépítése. Az alátétlemez felrakása fontos szempont a zsindely alá. A szellőzőszalagok , vagy más néven Madárrácsok, vagy Bogárrácsok a tető ereszvonalánál, . Felhasználási terület: univerzális szellőző gerincalátét elemként a kúpcserép alatti.


Alkalmazás: sima korcolt lemeztetőn vagy utólagos beépítés. A Döcke PIE ROOT pontszellőzőt a forró és nedves levegő kiszellőztetésére használhatjuk és beépítése a zsindely. PREFA PONTSZELLŐZŐ SAPKA. Szellőző keresztmetszet kb. AC ZSINDELY PONTSZELLŐZŐ.


Bitumenes zsindelyfedések kiegészítői, tartozékai. Gerard zsindely , hódfarkú és egyéb tetőfedő anyagok között megtaláható a Gerard tetőcserepek teljes választéka. Olvassa el miért éri meg a Gerard tető. Armourvent Multi Plus zsindely gerincszellőző beépítése - háromszög alakú (gyémánt) zsindely felrakása . Beépítéskor a szellőzőt a hozzá tartozó zsindelysor segítségével helyezzük el.


TECHNONICOL No (Fixer) zsindelyragasztó felhasználásával és mechanikus rögzítéssel a tetődeszkához. C-nál hidegebb kivitelezés esetén a zsindelylapokat egymáshoz is zsindelyragasztóval kell rögzíteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.