2016. október 24., hétfő

Őszi beültetések

A virágláda beültetésnél a lombozatnak lesz jelentős szerepe, a színes lomb továbbra is dekoratív és látványos marad. Bátran kombináljuk a sárga, a zöld a kék . Vadady Mária őszi összeültetése egész tavaszig tartó virágzást biztosít. Egy kedves ismerősömnek csináltam ezt az “emeletes” beültetést.


Az őszi terasz beültetés nem felesleges időtöltés, hiszen ezek közül a növények közül számos virág többéves és téltűrő. A kecses ciklámen egészen .

Aki jól gondozta őket a meleg nyári napokon, az most még mindig élvezheti a . A miniatűr kertek őszi verzióját még izgalmasabbá tehetjük egyszerű. A szeptember-október környékén esedékes beültetés során az első . Kattintson a képre, a jobb felbontás érdekében! Itt van az ősz , itt van újra. Elérkezett a balkonládák felfrissítésének ideje. Az egynyáriaknak búcsút inthetünk.


Most megmutatjuk, hogyan . A pint Virágsziget Győr fedezte fel.

Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten. Posts by tag: Őszi beültetések. Hiszen egyes beültetések igazán könnyedén elkészíthetők, mégis dekoratív megjelenésűek.


További ötletek a következővel kapcsolatban: Ősz, Dekoráció és Őszi. Az ősz izgalmas lehetőségeket tartogat az erkélyre, balkonra vagy teraszra. Az előzőhöz képest ez egy teljesen egyszerű beültetés , díszfűvel, . Függ a megrendelt beültetés választott cserép vagy kaspó beszerzési idejétől. Lila őszi balkonláda. Ahogy a természet is változik, úgy az évszakonként megjelenő szezonális dísznövény kínálat sem egyforma.


Szőnyegszerű, indákkal terjedő talajtakaró. One of the prettiest ways to make a statement and add visual impact to a home façade is with flower boxes. These foliage containers can be places in a number.


Válassz egy lehetőséget! Beültetve kérem, Beültetem saját magam. Sötétzöl Terrakotta. Felhasználás: Őszi dekorációk, vegyes beültetések növénye. Az áttelelt növények .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.