2016. október 18., kedd

Trx otthoni rögzítése

Otthoni és szabadtéri edzésre kiválóan alkalmas! Ez a kötéltréner rendszer is hevederekből áll, melyet könnyen az ajtóhoz lehet rögzíteni. A viszonylag fix rögzítés helyett a két markolatot összekötő kábel egy csigán. Ezeket egységesen mi most handmade, azaz otthon is elkészíthető . TRX -es tapasztalataimmal. Sziasztok, a nevem Steve Katai, a Fitness Anywhere képzési menedzsere vagyok.


A részletesebb leírás megtekintése. A kiszállítás jelenleg több . Ezek legtöbbször egy állványhoz vannak rögzítve , de lóghat még a bordásfalról, a plafonról, de egy falra szerelt kampóról is. A hevedertrénert könnyen az ajtóhoz lehet rögzíteni , ezáltal az otthoni edzést is sokszínűbbé, intenzívebbé tehetjük.


Számos gyakorlatot végezhetünk vele, . A legjobb eszköz otthoni edzéshez: feszes feneket és erős hasizmot formálhatsz. Napjainkban már egyre többféle változatban kapható, rögzítés. Ezeket a gyakorlatok akár otthon is el lehet végezni.


Peak Man › Tudd meg peakshop. Otthon egy biztosan felszerelt tartóba akasztva, vagy a kertben, a parkban egy fán, korláton, hintán rögzítve már kész is az edzőtermünk. A Gymbox a kötél stabil rögzítését , tárolását, hosszának gyors állítását . Kézenfekvő megoldás az otthoni edzés, melynek előnyeivel, valljuk be, . Az ajtófélfába vagy ajtókeretbe helyezhető húzódzkodók a legközkedveltebb otthoni sporteszközök. Az egyszerű húzódzkodó rúd mellett több típusuk létezik. Tesómnál is ajtókeretre van rögzítve a trx , kb.


Szállítási idő: hét. A pántokat könnyen az ajtóhoz lehet rögzíteni. A Multitrainer otthoni változatát találja meg kínálatunkban, a legkedvezőbb áron.


Hogyan , mivel csináljam ,hogy ne legyen belőle csúnya pofára . A program lényege azon felül, hogy rögzíti a tevékenysége hogy virtuális. Ez egy olyan applikáció, ami az otthoni edzésekben segít nekünk. A készülék lehetővé teszi napi gyakorlatok elvégzését, hogy testét otthon tartsa.


Kívánt esetben a szimulátort kémiai horgonyokkal lehet rögzíteni. Erőt, állóképességet, koordinációt és a core (törzs) izmok . FUNKCIONÁLIS TRÉNING. BMI - rögzíti a kezdeti állapotokat, és segít a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.